Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna, ha a parotoko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a parotokon ejjelre nem venne boxert?

Figyelt kérdés
Na nem azert, mert az olyan nagyon szexi. A koszos boxert az agy ala dobalja es lusta este kivenni tisztat, csak reggel. Hetvegen nem vesz fel egyaltalan, ugy huzza fel a farmert. Szerintem nem higienikus, en allandoan fertozesekkel kuzdom es szerintem hozzajarul ez is. Es nekem egyaltalan nem kivanatosabb igy, hogy allandoan elottem van. Mar volt egy par korunk a boxerek miatt, ugyanis jo ideig ket-harom-negy napig hordott egy boxert, hogy ne kelljen annyit mosni. (Mert az elozo lakasunkban maceras volt a mosas)
2013. szept. 18. 16:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azért ez a helyesírás szörnyű...
2013. szept. 18. 16:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja a koszos zoknikkal hasonlo a helyzet, azok is az agy alatt vegzik. Hiaba szolok erte. Es nem birom ki sajnos, hogy ne szedjem ossze oket, mivel budosek. Multkor vizes lett a zoknija munka kozben, berakta egy zacsiba, es ki tudja meddig budosodott a taskajaban. Nemreg megtalalta, fogta es kidobta az udvarra. Azota nem nyultam hozza, ez kb. egy hete volt
2013. szept. 18. 16:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez legyen életed legnagyobb gondja. Te hordod vagy ő? Mit hisztizel azon, miben érzi jól magát?
2013. szept. 18. 16:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát fúj.... Alsóneműt minden nap cserélni kell basszus. Hogy lehet valaki ennyire igénytelen?
2013. szept. 18. 16:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Hogy ne kelljen annyit mosni?! Vesz 3-4-szer annyi boxert, és egyszerre nagyobb adagokat tesz be a mosásba
2013. szept. 18. 16:19
 6/12 A kérdező kommentje:
En ugy gondolom, jo a helyesirasom. A szexivel van baj? Talan irjam s-sel es y-nal? Vagy ha az ekezetek hianya miatt, sajnalom, kulfoldon elek.
2013. szept. 18. 16:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Zavar, mert en takaritok, es zavar, mert szerintem osszeszed emiatt fertozeseket, amiket atad nekem. Teged nem zavarna, ha a parod 3 naponta valtana alsonemut? Ne mondd mar, hogy annak nincs szaga. Mert azert van. Foleg, ha az ember fizikai munkat vegez es megizzad. Es sajnos vannak nagyobb problemaim, de ez is zavar. Tudtommal erre van ez az oldal. Ha nem erdekel a tema, miert valaszolsz?
2013. szept. 18. 16:22
 8/12 A kérdező kommentje:
Vettem mar neki uj boxereket, de a helyzet valtozatlan
2013. szept. 18. 16:23
 9/12 anonim ***** válasza:
asszem nem kicsit igénytelen a barátod ... az ágyban is ilyen gusztustalanul találkozik veled? ... mert akkor te sem vagy igényes, ha eltűröd
2013. szept. 18. 16:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Előző: nem hiszem, hogy sűrűn szexelnének.
2013. szept. 18. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!