Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Mások is ingáznak, az én lányom pl. 20 km-re jár iskolába, reggel 5-kor kel, a 6 órási vonattal megy be. Ő választotta.
Neki kellene leülni az anyjával beszélni, és megbeszélni a dolgokat pro és kontra. Én se szívesen laknék olyan helyen, ahol patkányok szaladgálnak. :S
Gondolom, az anyuka részéről anyagi oka is van... lehet, télen önmagára kevesebbet fűtene, a kollégiumra ha rászorultak, kap kedvezményt. Az utazás kb ugyanott lenne, ha van busz/vonat, mivel hétvégén a bejáráshoz kisebb kedvezményt vehet igénybe, mint ami a bérlethez jár.
Meg kellene tudnia, az anyuka miért ellenzi... és ez a párod dolga.
Mondd el a barátodnak, mire kérte az édesanyja. De ne avatkozz bele. Ez csak a barátod és anyja dolga.
Egyébként miért szeretné az anyja, hogy a barátod ne ingázzon?
Egyébként ha ingázna, akkor minden nap be tudna menni az iskolába? Van busz?
Van köze az anyagiaknak is persze.
Az ingázást a barátom úgy képzelte el , hogy bemegy reggel a szomszéd faluba ahonnan valaki átviszi őt egy másik faluba , ahonnan van busz a városba. Kicsit komplikált.
Viszont nem tudom , elmondjam neki , hogy mire kért meg az anyja vagy ne? Ha elmondom rátámad az anyjára , hogy miért kért meg és akkor az anyja megharagszil, nem bizik többet meg bennem ami fontos számomra , viszont , ha nem mondom el és kitudódik akkor a barátommal lesznek veszekedések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!