Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt.Ő falunn lakik én a falutól 10 kmre. Idéntől egy másik városban ami innen 20-a falujától 30 kmre ment iskolába. Nem került be abba a bentlakásba amelyikbe ő szeretett volna , hanem egy másik iskola bentlakásába került ami olyan mint egy lepratelep szerinte. Mindennap beszélünk és szinte sírva modja el , hogy milyen körülmények között vannak (patkányok járnak a szobákba , a kaja rémes , 5en vannak egy 5x5ös szobában , a szobatársai bunkók). Egy reggel találkozott egyik barátjával aki szintén a faluban lakik és ő mesélte , hogy ingázik. A barátom elis tervezte , hogy ő is ingázni fog , megvan hogy mivel,kivel . Tegnap valami okok miatt bekellett menjek a faluba az édesanyjáékhoz és akkor megkért szépen az édesanyja szinte sirva , hogy vegyem le a barátomat arról az ötletről , hogy ingázzon. Én nemtudom mi tevő legyek , mert nekem és neki vagyis kettőnknek,a kapcsolatunknak jobb lenne , ha ingázni mert többet találkoznánk , viszont az édesanyja ellenkezik és meg is értem mert nem lenne ideje tanulni,meg jön a tél. Mondjam el a barátomnak , hogy mire kért az édesanyja , vagy próbáljam meg én magam lebeszélni őt róla (félek majd,hogy azt hiszi , hogy nem alarok találkozni vele ezért beszélem őt le ) , vagy hagyjam csinálja azt amit akar?
2013. szept. 18. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Miva?
2013. szept. 18. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjad el a barátodnak , hogy mire kérte az édesanyja.
2013. szept. 18. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Mások is ingáznak, az én lányom pl. 20 km-re jár iskolába, reggel 5-kor kel, a 6 órási vonattal megy be. Ő választotta.

Neki kellene leülni az anyjával beszélni, és megbeszélni a dolgokat pro és kontra. Én se szívesen laknék olyan helyen, ahol patkányok szaladgálnak. :S

Gondolom, az anyuka részéről anyagi oka is van... lehet, télen önmagára kevesebbet fűtene, a kollégiumra ha rászorultak, kap kedvezményt. Az utazás kb ugyanott lenne, ha van busz/vonat, mivel hétvégén a bejáráshoz kisebb kedvezményt vehet igénybe, mint ami a bérlethez jár.

Meg kellene tudnia, az anyuka miért ellenzi... és ez a párod dolga.

2013. szept. 18. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondd el a barátodnak, mire kérte az édesanyja. De ne avatkozz bele. Ez csak a barátod és anyja dolga.

Egyébként miért szeretné az anyja, hogy a barátod ne ingázzon?

Egyébként ha ingázna, akkor minden nap be tudna menni az iskolába? Van busz?

2013. szept. 18. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Tanulni a buszon is lehet.
2013. szept. 18. 14:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Van köze az anyagiaknak is persze.

Az ingázást a barátom úgy képzelte el , hogy bemegy reggel a szomszéd faluba ahonnan valaki átviszi őt egy másik faluba , ahonnan van busz a városba. Kicsit komplikált.

Viszont nem tudom , elmondjam neki , hogy mire kért meg az anyja vagy ne? Ha elmondom rátámad az anyjára , hogy miért kért meg és akkor az anyja megharagszil, nem bizik többet meg bennem ami fontos számomra , viszont , ha nem mondom el és kitudódik akkor a barátommal lesznek veszekedések.

2013. szept. 18. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!