Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ti ki akarnátok törölni akkor kérnétek tőle engedélyt? :D
Figyelt kérdés
szakítottunk és kitörölt,de előtte felhívott és lényegében engedélyt kért,hogy kitörölhet e az exem az ismik közül
szerintetek akkor érez még irántam valamit?
vagy ti is felhívnátok az exeteket?:D
2013. szept. 17. 22:16
1/10 anonim válasza:
Édesjóistenem....szakítás után baromira nem a facebook érdekelt -.-
2/10 anonim válasza:
én erről nem akarok tudomást venni !!!!! :)))
3/10 anonim válasza:
Nahát, ilyen röhejes dolgot is rég olvastam már itt. 12 évesnél nem tippelnélek titeket többnek.
5/10 anonim válasza:
engem igazából nem érdekelne.. majd kitöröl ő ha akar sírni nem fogok attól hogy a volt barátnőm ismerősöm-e akárhol vagy sem.
6/10 A kérdező kommentje:
20 fölöttiek vagyunk és már fél éve szakítottunk :D
2013. szept. 17. 22:20
7/10 anonim válasza:
Mikor megláttam a kérdést elôszôr kicsit màsra gondoltam xD máf épp írtam volna hogy Trolloloo
8/10 Dr.Trolompár Rajmund válasza:
Miért, ha nem kapsz engedélyt akkor soha többé nem fogod kitörölni xarás után?
hohohoho.
10/10 anonim válasza:
Erez.. vagy azt varja h. megkerd ne toroljon. :D Ha engem hidegen hagy vki, csak torlom, nem kerdezgetem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!