Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-50 közötti nők! Ti akarnátok/mernétek kapcsolatot kialakítani egy komolyabb gondolkodású 18-24 éves sráccal?
Kedves kérdező!
Itt azon van a hangsúly, a srác meri v. sem. Ez nem csak az én döntésem.
Hiszen a Te is végig gondoltad, de szerintem még nem tudod mit tennél.
Itt is kettőn áll a vásár. N
A barátom anyja pont ilyen nő, 42 éves létére a fiával egyidős fiatalemberekkel hancúrozik. És az a tapasztalatom, hogy egyrészt az ilyen kapcsolatai rengeteg problémát vetnek fel, másrészt meg a barátom anyja nem teljesen normális és nincsen tisztában önmagával. Nem képes elfogadni a korát, azt, hogy öregszik, ezért kezd fiatalabbakkal. Másrészt a fia nem megfelelő gyermek a számára. Tudod, az ember nem választhatja meg a családját... és mivel a barátom anyjának nem szimpatikus a fia (ő az egyetlen gyereke) keresett valakit, akit a fiaként kezelhet. Az egyik srácot rendszeresen elvitte vidámparkba, meg fagylaltozni, és mindenféle olyan programot szervezett vele, amilyet a szülők a gyerekekkel szoktak. Állta a kiadásait, ilyesmik. (a barátomnak szinte egy fillért sem ad soha) Először azt is letagadta, hogy gyereke van, hogy ne tűnjön gáznak a srác szemében.
Azután meg persze bizonyos pontokon mindig ráébred, hogy az ilyen kapcsolatok nem működnek. A srácok mindig többet akarnak, feleséget, gyereket, míg neki csak szerető kell. Nem lehet a fiúkkal elmenni mindenféle társaságba, nagyon kínos akár az utcán csókot váltani, nem mutathatja be a szüleinek a szeretőjét, aki viszont szívesen bemutatná őt a saját családjának. Ilyenkor a barátom anyja rendszeresen szakít és új társat keres, akit addig tart meg, amíg a kapcsolat el nem jut egy komolyabb szintre, amit már nem bír ki. Az elmúlt 2 évben 7 ilyen fiút fogyasztott el, és azt hiszem, most fog nekiállni a 8.-nak.
Elég elképzelhetetlennek tartom, hogy egy érett, komoly nő kapcsolatot kezdeményezzen ekkora korkülönbség mellett, pont azért, mert felismeri, hogy a közös jövő hiánya miatt a kapcsolat nem lenne hosszú életű. Biztos vagyok benne, hogy ha türelmes vagy, találsz a saját korosztályodban megfelelőt. Én is komoly vagyok és érett, 18 éves lány létemre.
Azért nem hiszem hogy minden középkorú nő elmebeteg lenne. Mondjuk én semmi kivetnivalót nem tartok abban hogy anyagilag segíti vagy vidámparkba viszi. Barátokkal is elmegy az ember vidámparkba, mégsem a gyerekei.
Meg hogy most van egy csökevényes kapcsolatod mondjuk 1 évig egy idősebb nővel, vagy 1 évig egy idegesítő fruskával, kb majdnem mindegy.
Türelmes? :D Évek alatt nem találtam 1 olyan lányt sem akit szeretni tudtam volna, mert az összes gyerekes volt, vagy buta. Most ott tartok, hogy vagy türelmes leszek a következő 10 évben is, vagy idősebb nővel kezdek. Tényleg enm látok más megoldást, a mai lányok nagyon kiábrándítóak... Nem lehetett velük beszélgetni, minden csak a külsőről szólt, ráadásul csúnyák és buták is. Arról nem is beszélve, mennyire használtak a mai fiatalok. Állítom, a mai 50esek nem láttak annyi férfit meztelenül, mint ezek a lányok... Tudom, hogy valaki 45 évesen is viselkedhet 13 évesnek, mert elég sok infantilis van köztük is, de még mindig nagyobb eséllyel találni köztük olyat aki észhez tért, mint pl tizen-huszonévesek közt akik még mindig "kiélni" akarják magukat.
Nem valószínű, hogy minden 30-50 év közötti nő elmebeteg lenne, de hogy a barátom anyja az, az kétségtelen. Az egy dolog, hogy a szeretőjét anyagilag segíti, az ellen nincsen kivetni valóm, csak közben a barátom rendszeresen éhezne, ha a családom nem segítené ki anyagilag, mert ha a barátom az anyjától kér pénzt ennivalóra vagy iskolai kiadásokra, a nő mindig kijelenti, hogy a barátom elmehetne dolgozni, és hogy neki egyébként sincs pénze, így végül egyheti élelmezésre ad neki 1000 forintot.
Csak elmondtam egy esetet, amit sajnos személyesen ismerek. A te dolog, hogy hogyan döntesz, biztosan tudsz találni igényes, normális nőt magad mellé, ha kell, akkor idősebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!