Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit kéne tennem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem? Valaki tud tanácsot adni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hétvégén bementünk barátnöimmel városba inni. Ez volt az elös ilyen eddig, nem az én világom ez a városban mászkálás. Most elöször voltam berugva is. Az este vége felé leültünk 2 fiúhoz. Én ültem az egyik mellett. Beszélgettünk. Aztán átkarolt. Beszélgettünk, majd megcsókolt. És aztán ujra és ujra. Elsőre elhúztam a számat, de aztán nem voltam elég éber és hagytam. Baromi jól csókolt, ezért hagytam neki, és nem birtam abbahagyni. Közbe még beszéltünk, de nem sokat, én ugye részeg voltam, és ö is szerintem. Ezzel az egésszel az a baj, hogy ő szerintem még arra se emlékszik velem kapcsolatba hogy fiu voltam e vagy lány, és ha barátnöm ül le mellé akkor vele smárol. Tudom szánalmas ez az egész, és még nem hiszem el mindig hogy ezt csináltam, mert szokásom csak úgy smárolni idegenekkel. A fiú a sulimba jár, de mivel nagy az iskola azóta kb 2ször láttam és legalább 500 méter távolságbol. Szeretném megismerni. Tudni ki ő. Azóta csak ő jár a fejembe, és az az idö amig vele voltam. Nagyon tetszik, de nem tudom hogyan ismerhetem meg. Az a baj hogy ötletem sincs hogy emlékszik e rám, és nem is tudom hogy mi a jobb, ha nem emlékszik, vagy h a úgy emlékszik rám mint a r.banc. Valaki tudja mit kéne tennem? Tudom hogy mi a neve, hova jár, hol lakik stb. tudna valaki tanácsot adni?:s előre is köszi a válaszokat.

2013. szept. 17. 18:04
 1/7 Hanariko ***** válasza:
ettől még nem vagy feltétlen r_banc, hisz nem feküdtél le vele (ugye nem?) ha látod, menj oda, akár az is jó lehet kezdésnek hogy feleleveníted benne az emlékeket. (mármint amik nincsenek XD)
2013. szept. 17. 18:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Én mindenre emlékszek. Én nem feküdtem vele, csak csókolóztunk. Csak nem tudom hogy tetszettem e neki egyátalán, mert szerintem ha fiu ül mellé az se zavarta volna, és nem akarok ragaszkodónak tünni
2013. szept. 17. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak sétálj el mellett és ha nêz köszönj rá! Akkor ha megismer utánnadszól! És ennyi!
2013. szept. 17. 18:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ma elsétáltam mellette, de miven nagyon sok ember van az iskolába egy nap vagy 100 gyerek elmegy mellettem és én se nézem meg mindet.
2013. szept. 17. 18:56
 5/7 anonim válasza:
biztos hogy holyan pasi kell akiről semmit sem tudsz???és ha akkor volt barátnője?? ha mégis összejönne a dolog köztetek... ha részeg ugyan úgy megcsalna az első mellette ülő csajjall, őőő bulizós tipús, neked meg nem jön be a dolog... mintha te utálnád a csokit de azért megeszed mert szép a csomagolása.... :)
2013. szept. 19. 20:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem összejönni szeretnék vele, csak megismerni. Ez nagy különbség:) viszont igazad van a többiben:D
2013. szept. 19. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Az lenne a legegyszerűbb, hogyha megkérdeznéd tőle, hogy emlékszik-e rád, mert köszönni akkor is lehet, ha nem ismer és udvariasságból visszaköszön neked.
2013. nov. 21. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!