Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél szerető?
Én lehetnék szerető (vagy vmi ilyesmi) de nem leszek. És nem azért, mert annyira érdekelne,hogy ott van a gyereke,ott van a felesége,(persze azért ez is közrejátszik de nem ez a fő ok)vagy hogy mit érez a nő,nem érdekel....már elegem van abból,hogy mindig csak én legyek tekintettel mások érzéseire ,miközben az enyémre meg magasról tesznek,(nyugodtan lehet lepontozni emiatt )hanem azért nem kezdek és engedem magamhoz közel,mert tudom,hogy én húznám a rövidebbet. Tudom,hogy sose hagyná el értem a családját (mondjuk nem is kérném/kérhetném),én csak második/harmadik vagy ki tudja hanyadik lennék a sorban ,csak akkor lennék jó neki,ha szüksége lenne rám (vagy inkább valamelyik szervemre) kihasználna és ezt nem akarom. Egyszer már kihasználtak,becsaptak és összetörték a szívem (barátom volt nem más vkinek a párjával voltam)és ezt még 1szer nem engedem!
Már most túl sokat érzek a fiú iránt,beleszerettem nagyon- de inkább szenvedek így, minthogy megint vki megbántson.
Lehet önzőnek tűnők,és az is vagyok de most az egyszer hadd legyen már az én érzésem fontosabb másokénál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!