Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél szerető?

Figyelt kérdés
Lassan szinte kinézik azt az embert, aki nem tart szeretőt, ami személyes meglátásom szerint elég lehangoló. Biztos sokan alkalmatlanok a házasságra, vagy tartós kapcsolatokra, úgy vélem mindenki éljen úgy, ahogy akar és megteheti. Olyan is van, hogy egy kapcsolat annyira megromlik, hogy mindkét fél máshol keresi a boldogságot, és gyerek vagy vagyon miatt nem akarnak válni. Én mégsem tudom elképzelni, hogy szeretőnél töltött délután vagy éjszaka után hazamenjek a családhoz, aztán nekiálljak főzni, mintha mi sem történt volna.

2013. szept. 17. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Nem!
2013. szept. 17. 11:06
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
végre egy normális nő gyik.-en
2013. szept. 17. 11:08
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem lennék az, mert nagyon hamar kialakul nálam egy érzelmi kapocs a másik fél felé és nem bírnám, hogy "utánam" hazamenjen a családjához...
2013. szept. 17. 11:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Kinézik?! Furcsa ismerőseid lehetnek...
2013. szept. 17. 11:09
 5/12 Bino ***** válasza:
Én is úgy vagyok, mint a 3. nem tudnám visszafolytani az érzelmeimet.
2013. szept. 17. 11:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Kinézek azt az embert, aki nem tart szeretőt????

Mégis ki nézi ki? Most komolyan?

2013. szept. 17. 11:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Nekem úgy tűnik, hogy aki még soha nem csalta meg a társát, arra furán/hitetlenkedve tekintenek. Ezek szerint csak egyedül találkoztam ezzel a dologgal. Nyilván nem a legközelebbi barátaimnál, hanem pl.egy kevésbé ismerős (idegen) társaságban tapasztaltam ezt a jelenséget(házibuli,céges buli,női öltöző konditeremben,női öltöző uszodában...stb.).
2013. szept. 17. 11:19
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Soha nem tunék ilyet tenni a párommal! Akkor ha nem jó már a kapcsolat akkor inkább váljunk szét! Nekem nem engedné a lelkísmeretem!
2013. szept. 17. 11:27
 9/12 anonim ***** válasza:
persze, jó az, jó férjes nőket dugni, mert nem kell meghívni semmire mert nem mutatkozhatunk nyilvánosan sehol, nehogy lebukjon. Pénztárcakímélő.
2013. szept. 17. 12:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Egyszer voltam, de lehetőleg soha többet nem szeretnék és ez nyilván döntés kérdése. Sajnos sok nő megelégszik a második szerepével és nem hiszi el magáról, hogy van annyira értékes, hogy valaki csak őt szeresse.

Egy bizonyos korszakomban belementem egy ilyen dologba, nem tartott sokáig, de megalázó volt, és már kezdtem belemászni érzelmileg ezért úgy döntöttem, hogy eddig és nem tovább.

Sokan gyávák a döntéshozatalhoz és akár életük végéig rossz kapcsolatban maradnak és máshol próbálnak kielégülni rengeteg hazugság árán.

27/N

2013. szept. 17. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!