Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre jobban kezdem azt érezni, hogy egy nő sem érdemli meg azt, hogy normálisan viselkedjenek vele. Hogy lehet ennyire önző mind (és nem, nincs kivétel, hiába)?
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 21:17
11/34 anonim válasza:
Most kapunk pár nőgyűlölő kérdést és választ néhány bepukkadt nőgyűlölő fiúcskától. Ó, jajj. Élni sem akarok már. L
12/34 anonim válasza:
Légy kedves a nőkkel, mert náluk van az összes p.... :)
13/34 A kérdező kommentje:
Attól még szeretem a nőket. A punci az punci, a hozzá tartozó nő lehet idióta, ki nem sz@rja le? De, én fogom lesz@rni ezentúl. xD
2013. szept. 16. 21:39
14/34 anonim válasza:
Nagyon sajnálatra méltó vagy!
15/34 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom a szerencsétlen, értéktelen nőket. De hát ez van.
2013. szept. 16. 21:44
17/34 A kérdező kommentje:
Van, igaz. Csak már nincs pulzusa.
2013. szept. 16. 21:55
18/34 anonim válasza:
Akkor meg az összes pasi egy f@*sz, és mind csak AZT akarja (úgyis ezt írtad magadról te is).
Te meg egy szerencsétlen vagy, hogy a világ összes nőjével megpróbáltad már, de mind önző volt.
b@*sszamármegmostmártényleg..nincskivétel, akkor legyél homokos,tessék.
19/34 anonim válasza:
Na neked sem lesz barátnőd. Amúgy utáld csak a nőket. Biztos az emberiség fele a hülye, és nem te. Mindegy, tőlem aztán éld le magányosan az életed. Csak magadnak kúrod el.
20/34 A kérdező kommentje:
Én legalább nem hazudok magamnak és nem hiszek a tündérmesékben. Nem is gondolnád, de valószínüleg a pasid vagy barátnőd már rég csal. Hülyének néz vagy kihaszná, nem veszed észre a nagy szerelem közben. xD
2013. szept. 16. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!