Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAK Fiúknak! Van kivétel?
Esküszöm nem akarok általánosítani, de fiúk, és CSAK titeket kérdeznélek! Van olyan, hogy nem csaljátok meg a barátnőtöket? Sajnos a környezetemből tudok kiindulni.... Mindenhol azt látom, hogy másra gerjednek rá a barátnőjük háta mögött, meg is csalják, az összes fenn van valamilyen társkereső, de még szexpartner kereső oldalon is!!!! Ez olyan kiábrándító.:(:( Nem létezik az az igazi, őszínte szerelem a részetekről?:( Az a hűséges...:( Előbb- utóbb félremegy minden férfi?
Légyszi a kérdésre válaszoljatok!
Csak feltételezek, direkt tőletek kérdezem, hogy így van-e, nem elraktározlak titeket ilyennek!
Tényleg csak fiúk válaszoljanak! Még úgy se, hogy "igaz, nem vagyok fiú, de velem úgy történt, hogy..."
Nah?
Szia!
Én 11-én leszek 9 hónapja együtt a barátnőmmel. És nem csaltam meg és nem is szándékozom. Persze volt olyan hogy egy csajra azt mondtam hogy de jól néz ki meg hogy szép. De sose lennék képes megcsalni a barátnőm mert szeretem. Az őszinte szerelemmel. Azzal a hűségessel :)
leghosszabb kapcsolatom 6 évig tartott - nem csaltam meg. csak ő engem. azt hittem meg lehet bocsátani, de nem.
egyébként már csak azért sem csaltam meg - és nem is fogok - mert tudom milyen a másik oldalon lenni..
#7-es
gondolom te valami feminista férfigyűlölő vagy, akit a normális srácok messziről elkerülnek, mert így állsz hozzá a dologhoz, ezért csak olyanokkal van dolgod (ha van egyáltalán, és nem azért gondolkodsz így, mert még ők is átnéznek rajtad) akikre tényleg igaz ez, és tovább erősítik benned ezt az érzést. önbeteljesítő jóslat, végtelen kör, nevezze mindenki kedve szerint. gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!