Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAK Fiúknak! Van kivétel?

Figyelt kérdés

Esküszöm nem akarok általánosítani, de fiúk, és CSAK titeket kérdeznélek! Van olyan, hogy nem csaljátok meg a barátnőtöket? Sajnos a környezetemből tudok kiindulni.... Mindenhol azt látom, hogy másra gerjednek rá a barátnőjük háta mögött, meg is csalják, az összes fenn van valamilyen társkereső, de még szexpartner kereső oldalon is!!!! Ez olyan kiábrándító.:(:( Nem létezik az az igazi, őszínte szerelem a részetekről?:( Az a hűséges...:( Előbb- utóbb félremegy minden férfi?

Légyszi a kérdésre válaszoljatok!

Csak feltételezek, direkt tőletek kérdezem, hogy így van-e, nem elraktározlak titeket ilyennek!

Tényleg csak fiúk válaszoljanak! Még úgy se, hogy "igaz, nem vagyok fiú, de velem úgy történt, hogy..."

Nah?

2012. júl. 31. 23:13
 1/10 anonim ***** válasza:
19 éves vagyok 4 éve nem csaltam meg
2012. júl. 31. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, de értelmesebb körökben nem ez a jellemző. Az én környezetemben nem ezt látom.
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 11-én leszek 9 hónapja együtt a barátnőmmel. És nem csaltam meg és nem is szándékozom. Persze volt olyan hogy egy csajra azt mondtam hogy de jól néz ki meg hogy szép. De sose lennék képes megcsalni a barátnőm mert szeretem. Az őszinte szerelemmel. Azzal a hűségessel :)

4/10 anonim ***** válasza:
a barátnőm 150km re lakik tőlem, kaptam ajánlatokat de visszautasítottam mindet mert szeretem a barátnőmet.
2012. júl. 31. 23:18
 5/10 anonim ***** válasza:
40 éves vagyok. Soha nem csaltam meg senkit, még akkor sem, amikor a házasságom már a vége felé járt és teljesen kihűlt. És nem is fogok.
2012. júl. 31. 23:19
 6/10 okoska31 ***** válasza:
100%

leghosszabb kapcsolatom 6 évig tartott - nem csaltam meg. csak ő engem. azt hittem meg lehet bocsátani, de nem.

egyébként már csak azért sem csaltam meg - és nem is fogok - mert tudom milyen a másik oldalon lenni..

2012. júl. 31. 23:21
 7/10 anonim ***** válasza:
mindig minden pasi meg akarja csalni a barátnőjét..csak van amelyik nem teszi meg. rágerjedni rágerjednek minden jó csajra,mert ösztönlények.
2012. júl. 31. 23:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Azért jó hallani, hogy vannak emberek, akik így is látják a dolgokat... Nekem anyu apu csalta/csalja egymást a mai napig. Papám rendszeresen járt a mami mellett prostituáltakhoz. Testvérem is, annak a barátnője is volt, hogy félre ment. Barátnőim 1 kivételével mind megcsalta a párját. Nem egy férfi ismerősöm volt, hogy velem akarta megcsalni a párját! Én nem mentem bele, megtette mással... 6 évig volt kapcsolatom, most vetettem véget neki, mert társkeresőn és szexpartnerkeresőn keresett... Nem akarom elhinni, hogy mindenhol ez a jellemző!
2012. aug. 1. 10:38
 9/10 anonim ***** válasza:

#7-es

gondolom te valami feminista férfigyűlölő vagy, akit a normális srácok messziről elkerülnek, mert így állsz hozzá a dologhoz, ezért csak olyanokkal van dolgod (ha van egyáltalán, és nem azért gondolkodsz így, mert még ők is átnéznek rajtad) akikre tényleg igaz ez, és tovább erősítik benned ezt az érzést. önbeteljesítő jóslat, végtelen kör, nevezze mindenki kedve szerint. gondolkozz el.

2012. aug. 1. 18:11
 10/10 anonim ***** válasza:
(ja bocs, kérdező, csak kiakasztanak az ilyen dolgok :D hogy neked is válaszoljak, nem, nem megy félre! Ha valakit szeret a férfi (férfi, és nem valami gerinctelen próbálkozás :P), akkor azt nem csalja meg! Az viszont a nagy számok törvénye alapján megesik, hogy kapcsolatban van az illető, és akkor beüt a krach, és szerelembe esik valakivel. háát ilyenkor szívás van, és ugyan ki mondhatja meg, mi a helyes)
2012. aug. 1. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!