Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj a fiúknak hogyha egy tinilány visszafogott, művelt és komoly?
Figyelt kérdés
miért baj az ha egy lánynak van véleménye a világ dolgairól és ki is meri mondani? úgy veszem észre hogy csak az mindenen vihogó,buta lányokat veszik észre. nem vagyok befásult fanatikus én is szoktam viccelődni és nevetni,de nem vagyok menő csaj. nem öltözöm ribancnak,még rövidnadrágot sem veszek föl. persze szórakozni is szoktam járni,nem vagyok otthonülő típus. még is azt veszem észre hogy egy ilyen lány senkit sem érdekel. (tisztelet a kivételnek)
15/L
2012. júl. 24. 19:52
1/17 anonim válasza:
ÁLTALÁNOSÍTÁS !!! Én pl szeretem ha egy lány okos,ügyes, művelt !!! Legyenek önálló gondolatai ne csak a pénz járjon a fejében !!
2/17 anonim válasza:
miért lenne baj? én örülnék neked
köszönöm, hogy megtisztelsz:)
3/17 anonim válasza:
ez egyáltalán nem baj..sőt az ilyeneknek kéne a többségben lenni..persze azért jól nézzenek ki :DDDDD
4/17 AvernusTriad válasza:
Ha így folytatod, imádni fognak :)
5/17 anonim válasza:
Mert a tinifiúk butuskák még és éretlenek. A komolyabb fiúk főként ilyen lányokat keresnek. :)
6/17 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az ilyen lányokat!Sokkal jobban mint a libákat. Főleg ha jól is nézel ki...:) 16/F
7/17 anonim válasza:
Kedves 5-ös számú!
Mégegy általánosítás. Fantasztikusak vagytok.
8/17 A kérdező kommentje:
én nem általánosítottam és szerintem az 5. hozzászóló sem sértésnek szánta! manapság ha kimondasz egy véleményt akkor azt "nem általánosítok,tisztelet a kivételnek" feliratú táblával teheted csak? mindig vannak kivételek,ezt mindenki tudja. ez a mindenki általánosít téma már kezd olyan méreteket ölteni a gyk-n mint a helyesírásba való belekötés.
2012. júl. 24. 20:03
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! :)
2012. júl. 24. 20:04
10/17 anonim válasza:
én 17/F vagyok és ilyen lányt keresek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!