Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj a fiúknak hogyha egy tinilány visszafogott, művelt és komoly?
miért baj az ha egy lánynak van véleménye a világ dolgairól és ki is meri mondani? úgy veszem észre hogy csak az mindenen vihogó,buta lányokat veszik észre. nem vagyok befásult fanatikus én is szoktam viccelődni és nevetni,de nem vagyok menő csaj. nem öltözöm ribancnak,még rövidnadrágot sem veszek föl. persze szórakozni is szoktam járni,nem vagyok otthonülő típus. még is azt veszem észre hogy egy ilyen lány senkit sem érdekel. (tisztelet a kivételnek)
15/L
A te és a hozzá hasonló általáosítás nem zavar.
A lenéző és gúnyos már sokkal inkább.
A tinifiúk elsősorban szexelni akarnak. Vagy csak elveszteni végre a szüzességük, vagy egy újabb trófeát. A cél egy és ugyanaz.
Ma a csapból is az folyik, hogy az a menő pasi, aki mindent megdug, ami mozog.
A komoly, okos, tájékozott lányokat nem lehet első füttyentésre gerincre vágni. Nem nyalják be a sablon dumákat, nem lehet lyukat beszélni a lába közé, meg nem veszi be, hogy ha mindig lenyeli, akkor gyorsabban nő a haja.
Nekik a könnyű préda kell.
Küzdeni nem akarnak.
Később, ha benő a fejük lágya, már értékelik a kihívást. Tapasztalt vadász nem tyúkokra meg libákra hajt, hanem igazi nagyvadra. :)
Figyeld meg, egy-két év, és észreveszed, hogy a nálad idősebbeknek jössz be elsősorban.
Én is ilyen lány vagyok, mindenről van véleményem, olyan dolgokról, amikről sok korombelinek fogalma sincs hogy micsida. Az a legszomorúbb, hogy nem is érdekli őket. Félnek hogy esetleg valami újat tanulnának. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy azért mert többet gondolkodom, olvasok, nézek utána dolgoknak, esetleg unalmasnak és sznobnak tarthatnak. Pedig én is mosolygós vagyok, eljárok ide-oda. De nem öltözök k.urvának, és nem is viselkedek úgy, és úgy tűnik itt vágom el magam a korombeli fiúknál.
Ez van. Majd később hasznunkra fog válni.
14l
Én fiú létemre nem szeretem az ilyen lányokat. Az intelligencia a legfontosabb tulajdonság nekem, és a komolyságot is szeretem, de amikor valaki "műveltebbnek" hiszi magát a többieknél, vagy épp minden dologról meggondolatlanul véleményt mond (okoskodik), azt nem tudnám elviselni. Az ilyenek rendszerint sértődékenyek, ha rámutatnak hibáikra és elvárnák, h a másik nézzen fel rájuk.
A kritika nem konkrétan ellened szól, csak épp már a kérdésedből is ilyesmi jön le. Hogy nem is abban keresed a hibát amilyen te vagy, azért hogy nem találsz párt, hanem h biztos a fiúknak a röhögő ribancok kellenek.
Pár éven belül egyre több olyannal találkozol szórakozóhelyen stb, akinek kellenél, valószínűleg össze is jössz velük. Majd akkor irkálhatsz, hogy minden férfi egy k****g, mert akkor sem benned lesz a hiba. Egyébként meg 15 évesen ne várd, hogy megtalálod a nagy Ő-t, még ekkor nem kiforrott a személyiségetek. Bőven ráérsz várni még, hogy Őt megtaláld.
Tudom le fogsz értékelni emiatt a válasz miatt, de gondold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!