Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a csöcs számít a fiúknak, miért nem a belső?
Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 21:08
2/46 DiMalto válasza:
...mert a csöcs kézzel fogható,a belsőd meg nem!!!! :)
4/46 anonim válasza:
A szépség belülről fakad.
Hasfelmetsző Jack
5/46 anonim válasza:
Ne általánosítsunk kéremszépen.
6/46 anonim válasza:
a drága kérdezőnek teljesen igaza van!! nagyon kevés a kivétel..
7/46 anonim válasza:
Mert amit elöször látnak az a külsö és nem feltétlen a csöcs számit inkább maga a megjelenés
8/46 anonim válasza:
Mert a belsőt nem lehet fogdosni.
9/46 anonim válasza:
Én rendszeresen elfelejtem megnézni a nők mellét, aztán fogalmam sincs, hogy mekkora. Nem érdekel. Az arcot nézem.
Nem vagyunk léleklátók. A belső megismeréséhez több alkalom kell.
10/46 A kérdező kommentje:
7.es számú válaszoló.a megjelenésem jó szerintem csinos és szép vagyok és ezt nem azért mondom mert egoista vok és az egyetlen hibám hogy nincs mellem legalábbis nem sok
2012. jún. 16. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!