Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a csöcs számít a fiúknak, miért nem a belső?
ebben van valami.. tényleg ki lehet fejezni szépen
cici, mell de nem CSÖCS..
Engem személy szerint nem érdekel annyira, hogy nagy melle legyen egy lánynak. A külső már igen, nagyon is, de ez nem "csöcsben" nyilvánul meg, hanem normális alakban, arányban, szép arcban, hangban, kisugárzásban stb. Emellett a belső is nagyon fontos, fontosabb, mint a külső, de ettől még az nem lesz kevésbé mérvadó. Érthető? :)
Amúgy meg aki húsnak néz és csak dugni akar, azzal nem tudsz mit tenni. Ki kell szűrni az ilyen alakokat, és elkerülni.
írta itt valaki hogy ő ónála az arc számít nem a mell..ezzel még mindig nem vagyunk kint a vízből mert az hogy valakinek szép arca legyen ahhoz is olyan szerencsés adottságok kellenek mint a jó mellhez
nekem is a cicik a fontosak egy lányon de hiába vagyok megalkuvó manapság a lányok már válogatósabbak külsőre mint a fiúk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!