Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig a csöcs számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a csöcs számít a fiúknak, miért nem a belső?

Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 21:08
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
Mert belseje mindenkinek van, jó csöcse viszont csak kevésnek.
2012. jún. 16. 21:17
 12/46 anonim ***** válasza:
de jó.:D meglettem áldva 2 szép darabbal :D:D
2012. jún. 16. 21:23
 13/46 anonim ***** válasza:
El lehetne gondolkodni azon, hogy egy nő, aki a mellére ezt a szót használja (ti. csöcs), akkor nem biztos, hogy a méretekkel van a legnagyobb baj. Sokkal inkább arról van szó, hogy a belsővel is akadnak súlyos problémák.
2012. jún. 16. 21:25
 14/46 anonim ***** válasza:

ebben van valami.. tényleg ki lehet fejezni szépen

cici, mell de nem CSÖCS..

2012. jún. 16. 21:28
 15/46 anonim ***** válasza:

Engem személy szerint nem érdekel annyira, hogy nagy melle legyen egy lánynak. A külső már igen, nagyon is, de ez nem "csöcsben" nyilvánul meg, hanem normális alakban, arányban, szép arcban, hangban, kisugárzásban stb. Emellett a belső is nagyon fontos, fontosabb, mint a külső, de ettől még az nem lesz kevésbé mérvadó. Érthető? :)

Amúgy meg aki húsnak néz és csak dugni akar, azzal nem tudsz mit tenni. Ki kell szűrni az ilyen alakokat, és elkerülni.

2012. jún. 16. 21:35
 16/46 anonim ***** válasza:

írta itt valaki hogy ő ónála az arc számít nem a mell..ezzel még mindig nem vagyunk kint a vízből mert az hogy valakinek szép arca legyen ahhoz is olyan szerencsés adottságok kellenek mint a jó mellhez

nekem is a cicik a fontosak egy lányon de hiába vagyok megalkuvó manapság a lányok már válogatósabbak külsőre mint a fiúk

2012. jún. 16. 21:35
 17/46 A kérdező kommentje:
9-es válaszoló egyetértek de én az osztályomra gondoltam konkrétan és mi már ismerjük egymást de nekik csak a mellmérete a legfontosabb és nekem nincs és ezzel csúfolnak:(
2012. jún. 16. 21:39
 18/46 A kérdező kommentje:
elnézést a "csöcs" kifejezésért ezt csak azért van mert nagyon idegesít. de nem vagyok bunkó szóval nevezzük cicinek
2012. jún. 16. 21:42
 19/46 anonim ***** válasza:
Nekem például számítana a belső is, de sajnos a túlnyomó többség buta, műveletlen, erkölcstelen, beképzelt, megbízhatatlan, szóval marad a csöcs. Arra ránézek, látom, hogy ott van, holnap is ott lesz. Nem lehet hazugsággal kimagyarázni.
2012. jún. 16. 22:08
 20/46 anonim ***** válasza:
#19 kihagytad, hogy szexnél is ott lesz :D:D
2012. jún. 16. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!