Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig a csöcs számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a csöcs számít a fiúknak, miért nem a belső?

Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 21:08
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
29-es válaszoló.nem válaszoltam meg csak azt nem értem hogy legelőször a mellét nézi meg hogy mekkora.nem azt hogy csinos e vagy szép e a haja.és erre konkrét példát tudok mondani.tudom hogy van kivétel de én ezt érzékelem a környezetemben
2012. jún. 19. 20:37
 32/46 anonim ***** válasza:
kérdező osztom a véleményed.. nagyon frusztráló, hogy folyton a mellét bámulják az embernek..
2012. jún. 19. 21:09
 33/46 anonim ***** válasza:

Azért, mert te frusztrált vagy, mert kicsi a melled, nem a pasikat kell hibáztatni, akiknek a kerekebb, nagyobb mellek jönnek be. Ugyanez persze érvényes a duci lányokra, az alacsony pasikra. Ideje lenne felfogni, hogy csak belül kellene rendben lenni, és akkor nem lenne gond.

24N

2012. jún. 20. 01:06
 34/46 A kérdező kommentje:
33-as válaszolszoló. ennél nagyobb hazugságot talán le sem tudtál volna írni. szerinted én ezt a kérdést azért raktam fel mert én ezt látom az ismeretlen embereknél,felnőtteknél? nem nem azért hanem mert ez velem történik meg és nagyon is igaz.ha meg nem hiszed el az a te bajod mert én nem magyarázkodni szeretnék mert ha valakinek nincs értelmes mondandója az levan szarva.ezt nem kitaláltam mert kedvem volt kérdését felrakni és fiúk nem kell szépíteni a dolgokat mivel van egy osztálytársam aki egy hazug szemétláda és ezt minden fiú tudja és szarnak rá.őket az érdekli hogy akkora melle van mint egy ház és mert népszerű.szóval nem az ellenkezésekre vagyok kiváncsi hanem a segítségekre és a miértjére!!!!!!
2012. júl. 1. 11:30
 35/46 anonim ***** válasza:

Ha sikerült volna felfogni, amit válaszoltam, akkor abban benne van a segítség is, meg a miért is. De akkor elmagyarázom, hogy némi IQ deficittel is világos legyen:

Ha te nem vagy elégedett magaddal, akkor az kifelé is sugárzik. Ha neked nem tetszik a melled, akkor másnak sem fog. Ezért mondtam, hogy belül kell rendet tenni.

Mindenkinek más az ízlése, lányoknak is, pasiknak is. Nekem pl F kosaras mellem van, és többször kaptam már olyat, hogy bocs, nekem a kismellű lányok jönnek be. Mondtam, hogy OK, akkor az a te bajod. Emiatt nehogy már a kardomba dőljek. Nekem tetszenek, keveseket áldott meg az élet ekkora mellel, mások kés alá fekszenek, hogy ekkora legyen (még ennél kisebb miatt is), akkor meg miért ne legyek rá büszke? Akinek nem tetszik, az menjen és keressen mást. Ennyi.

Mert ha elégedett vagy magaddal, akkor az ilyenek leperegnek rólad.

24/N (33-as válaszoló)

2012. júl. 1. 12:12
 36/46 A kérdező kommentje:
35-ös válaszolszoló. én elégedett vagyok magammal és nem is érdekelt volna hogy még kicsi mivel úgyis meg fog nőni mire 18 leszek ,de én ezeket állandóan megkapom hogy minek hordok melltartót mivel semmi sincs és engem ez azóta zavar.eleve én nem voltam ilyen gátlásos és nem is érdekelt annyira
2012. júl. 2. 17:20
 37/46 anonim ***** válasza:
Akkor el kell, hogy keserítselek: nem biztos, hogy fog még nőni.
2012. júl. 2. 17:28
 38/46 A kérdező kommentje:
azt sem tudod hány éves vagyok.már hogy ne nőne még
2012. júl. 4. 22:26
 39/46 anonim ***** válasza:
Nekem pl 12 éves korom óta nem nő, szal könnyen lehet, hogy a tiéd sem lesz már nagyobb. Gondolom 12 már elmúltál....
2012. júl. 4. 22:31
 40/46 A kérdező kommentje:
igen elmúltam 12 bár nem olyan sokkal de elmúltam de 16 éves korig biztos hogy még nő
2012. júl. 11. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!