Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a csöcs számít a fiúknak, miért nem a belső?
Azért, mert te frusztrált vagy, mert kicsi a melled, nem a pasikat kell hibáztatni, akiknek a kerekebb, nagyobb mellek jönnek be. Ugyanez persze érvényes a duci lányokra, az alacsony pasikra. Ideje lenne felfogni, hogy csak belül kellene rendben lenni, és akkor nem lenne gond.
24N
Ha sikerült volna felfogni, amit válaszoltam, akkor abban benne van a segítség is, meg a miért is. De akkor elmagyarázom, hogy némi IQ deficittel is világos legyen:
Ha te nem vagy elégedett magaddal, akkor az kifelé is sugárzik. Ha neked nem tetszik a melled, akkor másnak sem fog. Ezért mondtam, hogy belül kell rendet tenni.
Mindenkinek más az ízlése, lányoknak is, pasiknak is. Nekem pl F kosaras mellem van, és többször kaptam már olyat, hogy bocs, nekem a kismellű lányok jönnek be. Mondtam, hogy OK, akkor az a te bajod. Emiatt nehogy már a kardomba dőljek. Nekem tetszenek, keveseket áldott meg az élet ekkora mellel, mások kés alá fekszenek, hogy ekkora legyen (még ennél kisebb miatt is), akkor meg miért ne legyek rá büszke? Akinek nem tetszik, az menjen és keressen mást. Ennyi.
Mert ha elégedett vagy magaddal, akkor az ilyenek leperegnek rólad.
24/N (33-as válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!