Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házinyúlra nem lövünk. Kivétel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házinyúlra nem lövünk. Kivétel, ha támad. Mit csináljak? :O

Figyelt kérdés

Tudom, hogy egy csomó ilyen kérdés volt eddig, de szeretnék tanácsot kérni tőletek.

Ebben az évben fejezem be a 9. osztályt és év elején egyik osztálytársam elkezdett közeledni hozzám, de mivel eléggé csajozós típus, nem tudom megbízzak-e benne. Minden nap próbál bókolni és ölelget(amit persze hagyok:$)Nagyon bejön, de nem tudom, hogy néznének rám az osztálytársaim ha járnék vele. Mit tegyek? ://

2012. máj. 20. 12:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mivel tinin vagy így azt mondom ne kezdj vele.

Ha már nő lennél járhatnátok nyugodtan. Nem a korod a gond, hanem a felfogásod.

2012. máj. 20. 12:37
 2/12 anonim ***** válasza:
én az osztályból soha nem jönnék össze senkivel, már csak azért is, mert ha vége lesz a románcnak, az rányomná a bélyegét az osztályközösségre. amúgy is jobban bejön a fiúknak, ha nem adod oda magad egyből és teperni kell.
2012. máj. 20. 12:41
 3/12 A kérdező kommentje:

Szeretem, ha ölelget...de néha próbára szoktam tenni, nem hagyom magam vagy úgy csinálok, mintha nem érdekelne csak hogy megbizonyosodjak róla, hogy futna-e utánam.

És köszönöm a válaszokat. :))

2012. máj. 20. 12:44
 4/12 anonim ***** válasza:

hát... gondolj csak bele. még 3 évig egymás pofáját kell bámulnotok. hosszú idő az. képes lennél minden nap szembenézni egy olyan fiúval aki összetörte a szíved és dobott? vagy egy olyan fiúval, akinek te törted össze a szívét és dobtad?

nagyon nagy szívás lehet és mivel most leszel csak 10.-es így szépen benne vagytok a kamasz korban. nem lenne jó ötlet...

2012. máj. 20. 12:49
 5/12 A kérdező kommentje:

Ez igaz...és én is ettől félek...:/ Hogy mi lenne ha szakítanánk?!

De valahogy mégse tudok letenni róla.. :/ Mindennap hallom, mit mond rólam a haverjainak és azok olyan szépek, ezért nem tudok ellenállni neki. :/

2012. máj. 20. 12:58
 6/12 anonim ***** válasza:

itt nem is csak rólad meg róla van szó hanem az osztálytársaidról is."be tudnak ám találni" ezzel később.hiába ért már régóta véget a lámúrotok elkönyvelnek téged egy lánynak aki megvolt Kispistinek.

illusztráció:jön egy tök ártatlan szitú.A tanár érdeklődik ki tud valamit Kispistiről hisz már régóta nem jár be a suliba."beteg? ésha igen mi a baja?"

erre ajánlgatni kezd pár tulok hogy te biztos tudod,legalábbis tudnod kéne hisz annakidején még kufircoltatok szal elvileg te "ismered"őt legjobban.

na ez csak 1 életszerű helyzet ami előfordulhat a várható kellemetlenségekből

2012. máj. 20. 13:05
 7/12 anonim válasza:
Nem lessz könnyű az igaz,de ha tényleg szereted ne érdekeljen más véleménye :)
2012. máj. 20. 13:07
 8/12 anonim ***** válasza:
nem kell feltétlenül elhinni, amit mond. oszd el 2-vel vagy 3-mal és akkor azt már talán el lehet neki hinni.
2012. máj. 20. 13:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Az én volt osztálytársaim 9-ben jöttek össze, érettségit követően volt talán egy kis mosolyszünet köztük, de végül is ma napig együtt vannak (6 éve).

Kívülállóként úgy láttam, hogy a jól működő kapcsolat egyik titka az volt, hogy suliban nem nyalták-falták egymást, így nem unták meg a másikat, és baráti kapcsolataik sem szorultak háttérbe.

Szerintem, ha a suliban is, meg sulin kívül is sülve főve együtt lennétek, akkor nem lenne hosszú életű a kapcsolat, és az előttem íródott vészjósló forgatókönyvek (kellemetlen szakítás) egyike, valamilyen formában következne be.

2012. máj. 20. 13:39
 10/12 anonim ***** válasza:

"csak hogy megbizonyosodjak róla, hogy futna-e utánam. "

Fusson utánad a hóhér éles baltával. :)

Az ilyen tesztelgetős csajoknál kell eljátszani a jófiút, a hősszerelmest és a meghúzlak otthagylakot :)

2012. máj. 20. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!