Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mit gondoltok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok, ha a barátnőtök sokszor örömében sír, ha vele vagytok?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Nagyon szeretem a barátomat, mindig is hűséges, ragaszkodó (de nem TÚLZOTTAN, idegesítően) voltam. Ezelőtt 1 pasi volt az életemben, és őérte is teljesen odavoltam. Azt a típust képviselem, aki tényleg nagyon tud szeretni. Ezért többször előfordul, hogy ha megjön a barátom, vagy ha velem van, akkor sírok az örömtől... :$ Meg amikor nem vagyunk együtt, és rá gondolok, akkor is. De nem akarom, hogy hülye, sírós, érzelgős csajnak tartson. És amúgy nem szoktam álmodozni különösebben romantikus dolgokról, mint a kortársaim. Szóval nem vagyok ilyen általában véve, csak azzal, aki nagyon közel áll hozzám. Mit tegyek, nem akarom elijeszteni; épp hogy azt szeretném kimutatni, hogy nem tudok létezni nélküle...
2013. szept. 15. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Hat engem lehet idegesitene...
2013. szept. 15. 22:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Amúgy már leszokóban vagyok róla... :$
2013. szept. 15. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmagyaraznád miért van akkor csak mosolyognék rajta.Amúgy azt hinném,hogy én vagyok a hibás.
2013. szept. 15. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok..

Igen, engem is azért idegesitene, mert nem tudnám eldönteni, hogy most tényleg örömkönnyek, vagy esetleg bántja valami..

Szerintem ez érzelmi gyengeségre vall, vagy nem tudom..

De nekem nem jönne be :S

2013. szept. 15. 22:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Megmondom neki, hogy miért van, persze. :) És igyekszem visszafogni magam.
2013. szept. 15. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:

szerintem ez kicsit furcsa,én legalábbis annak meg kicsit ijesztőnek találnám..

Mármint ha pl. 1 hónapja nem találkoztatok,akkor oké,egy-két könnycsepp...

2013. szept. 15. 23:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Jól esne,bár biztos,hogy zavarban lennék.
2013. szept. 15. 23:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én lehet együtt sírnék veled! :DD
2013. szept. 16. 00:38
 9/9 anonim válasza:
8/8 :DD
2013. szept. 16. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!