Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön élek és beleszerettem egy fiúba. Mit tegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
Ausztriában élek és beleszerettem az egyik osztálytársamba.. nem tudok németül. állandóan néz engem, puszit dob, szívecskét mutat, de szerintem csak viccből. lehet hogy tetszem neki...lépni szeretnék, csak nem tudom hogyan...lány vok. mit csináljak?2013. szept. 15. 17:27
11/18 A kérdező kommentje:
tudod, van olyan hogy két ember szavak nélkül is megérti egymást. egyébként kőkeményen tanulok németet, az alap megvan
2013. szept. 15. 18:17
12/18 anonim válasza:
Biztos van, ezt azonban te írtad: "de szerintem csak viccből. lehet hogy tetszem neki". Ergo te nem érted meg őt szavak nélkül.
13/18 A kérdező kommentje:
dehogynem. ezt én tudom és most itt zárjuk le a vitát. tanácsot kértem, nem azt hogy kioktassanak!
2013. szept. 15. 18:20
14/18 anonim válasza:
Rád fér a kioktatás, ha már az iskolában szó szerint semmit nem tanulsz.
16/18 A kérdező kommentje:
Istenem! Itt mindenki hülye? Én nem erre kértem tanácsot hanem arra hogy mit tudnék tenni azért hogy összejöjjünk. A német alap megvan. Ezt kihúzhatjuk.
2013. szept. 15. 22:02
17/18 anonim válasza:
Igen, mi vagyunk a hülyék, mert mi nem ültünk az iskolában mint egy befőtt úgy, hogy semmit nem értettünk abból, amit a tanár mond. :D Belőled is biztos sikeres ember lesz.
18/18 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ha tudsz alap szinten németül, valamilyen szinten el kéne hogy tudj beszélgetni vele. Én is alapszinten tudok angolul, és jól elbeszélgetek hétköznapi témákról angolul.
Mit lépj? Ugyanazt, amit egy magyar fiúval. Az iskolában kérd el a házi feladatát, mert elfelejtetted megcsinálni... mondd, hogy órán lemaradtál, és kérd el a füzetét... Ebből már kialakulhat valami kommunikáció. Ha úgy könnyebb, beszélgess vele először valami közösségi oldalon, feltételezem ismerősöd facebookon. Ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!