Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy srác akibe beleszerett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác akibe beleszerettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bele szerettem egy srácba és vele nagyon jó barátok vagyunk viszont az a baj h a barátnőmnek nagyon tetszik de én meg szerelmes vagyok belé. Mit tegyek? S.O.S

2013. szept. 14. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
jöjj össze velem.
2013. szept. 14. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Kell? Vedd el!
2013. szept. 14. 23:56
 3/6 ameoland ***** válasza:
hát,akárhonnan nézem, ez nem SOS
2013. szept. 14. 23:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha neki csak tetszik te viszont szereted, akkor ezt tudasd a barátnőddel is. Ha tényleg jó barát, akkor félreáll. :)
2013. szept. 14. 23:58
 5/6 anonim válasza:

Beszélj a barátnőddel ! Az érzelmei ettől nem fognak megváltozni, de a legjobb, hogy megbeszélitek. Nem is biztos, hogy tetszel a srácnak, szóval nem kell besértődnie...védekezhetsz azzal, hogy ti csak barátok vagytok, de ennél több nem hinnéd hogy lesz...gondolom, amúgy is így látod. Legalább együtt epekedhettek érte...

Ha igazán jó barátnő, biztos megért téged. És végül is fordítva is ugyanez a helyzet. Te is lehetnél rá dühös nem ? Mond el ezt neki, és akkor kisebb az esélye a haragnak. :))

Ja és : Örülj, hogy csak ennyi problémád van ! És ha valami fontos van, akkor rakj ki S.O.S-et, mert ez legkevésbé sem nagy probléma !

2013. szept. 15. 09:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, oké nem teszek S.OS jelet mert igazatok van ez nem akkora probléma
2013. szept. 15. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!