Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalataim szerint akik így interneten ismerkednek, vmi magánjellegű probléma áll a háttérben, pedig élőben sokkal jobb, közvetlenebb, Ti nem így látjátok?
Magánjellegű probléma? kinek nincs? Nekem speciel annyi, hogy túl félénk voltam személyesen ismerkedni, + nem vagyok diszkómaca és ilyesmi. Szívesebben maradok otthon olvasni, vagy játszani a gépen.
Maradt a net. Csak így lettek kapcsolataim.
Így ismertem meg a férjemet, és egyáltalán nem bántam meg, hogy adtam esélyt a dolognak. Egy netes társkereső hozott vele össze ,és csak fél évet voltam ott amikor elkezdtünk levelezni.
Élőben is olyan közvetlen volt velem mint neten keresztül.
Soha nem voltam olyan boldog, mint az elmúlt bő 3 és fél év alatt amióta vele vagyok. Szóval én nem sajnálom, hogy nem elmászkálva éjszakába nyúlóan futkostam pasi után, hanem a gép előtt voltam, amíg meg nem ismertem a nekem való férfit.
27/N
Szerencsés vagy, gratutálok ! :)
nekemis volt már nagy szerelmem társkeresőről, de nagyon ritka az ilyen dolog, mindenesetre nem lehetetlen.
meg amúgyis, nem tudni hol talál rád a nagy Ő.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!