Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tapasztalataim szerint akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalataim szerint akik így interneten ismerkednek, vmi magánjellegű probléma áll a háttérben, pedig élőben sokkal jobb, közvetlenebb, Ti nem így látjátok?

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 14:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
egyetértek, csak ez az írás sok esetben olyan személytelen, nem tudhatod kinek írkálsz..mindenki kialakít a másikról egy virtuális képet, ami lehet nemis hasonlít az igazihoz.
2013. szept. 15. 15:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért, ha van némi önismereted, emberismereted, akkor nem kapsz zsákbamacskát. Nekem legalábbis eddig még mindig pontosan ugyanolyan képem alakult ki virtuálisan másokról, amilyennek később élőben is megismertem őket. A másik meg, hogy nem mindenáron társat kell keresni, én úgy ismerkedem, úgy megyek el a találkozókra, hogy ha csak egy jó beszélgetés lesz, vagy barátság, annak is tudok örülni.
2013. szept. 15. 15:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Magánjellegű probléma? kinek nincs? Nekem speciel annyi, hogy túl félénk voltam személyesen ismerkedni, + nem vagyok diszkómaca és ilyesmi. Szívesebben maradok otthon olvasni, vagy játszani a gépen.

Maradt a net. Csak így lettek kapcsolataim.

Így ismertem meg a férjemet, és egyáltalán nem bántam meg, hogy adtam esélyt a dolognak. Egy netes társkereső hozott vele össze ,és csak fél évet voltam ott amikor elkezdtünk levelezni.

Élőben is olyan közvetlen volt velem mint neten keresztül.

Soha nem voltam olyan boldog, mint az elmúlt bő 3 és fél év alatt amióta vele vagyok. Szóval én nem sajnálom, hogy nem elmászkálva éjszakába nyúlóan futkostam pasi után, hanem a gép előtt voltam, amíg meg nem ismertem a nekem való férfit.

27/N

2013. szept. 16. 02:33
 14/14 A kérdező kommentje:

Szerencsés vagy, gratutálok ! :)

nekemis volt már nagy szerelmem társkeresőről, de nagyon ritka az ilyen dolog, mindenesetre nem lehetetlen.

meg amúgyis, nem tudni hol talál rád a nagy Ő.

:)

2013. szept. 16. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!