Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, akivel randiztam egyszer-kétszer, de nem történ semmi komoly... a probléma, h van bnője... aztán közölte velem, h neki csak egy szeretői kapcsolat fér bele. Jobb lesz ha megteszem?
Szerintem nemennj bele...plane ha szuz vagy..az elso alkalomnak megkell adni a modjat vagyis szerelem mind2felrol es nem baszni hanem szeretkezni
:D
szerintem csak akkor menj bele, ha neked ő szintén "csak" a szeretőd lesz, tehát elég, ha időnként összefuttok szexelni.. és ez a fajta kapcsolat is lehet jó, izgalmas, de ne lépd át ezt a határt a fejedben, és próbálj meg nem beleszeretni.. mert annál rosszabb nincs, ha te szereted, ő meg csak kihasznál.. és utána nem is vetheted a szemére, mert megmondta hogy őneki ez a fajta kapcsolat fér bele..
bár első alkalom révén én is azt javasolnám, hogy egy olyan embernek add oda magad, akinek te vagy az egyedüli nő.
Szerintem megnj bele több okból is:
1. Jobb így elveszíteni a szüzességed, mint pár év mulva nagyon berugva 1 házibulin, ahol még a partnert se ismered.
2. Ha megteszed, és jó neki is, még az is megeshet, hogy otthaggya érted a másik csajt. Gondolj bele. nnek van reális esélye, mivel ha jó lenne a kapcsolatujk, nem kellene szerető se.
na cupp, sok szerencsét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!