Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 vagyok és úgy tűnik találtam magamnak valakit, ami probléma lehet hogy 21 éves. Milyen szempontokból lehet előnyös avagy hátrányos e kapcsolat?
nálam is ez volt a helyzet, majdnem megszívtam.
várj még egy kicsit mielőtt komoly kapcsolatba kezdesz, fiatal vagy.
Minden ember más. Érdekelhet titeket egy sportág, irodalom, filmek, állatok, zene, számítógépes játékok,vagy akármi. Miért ne lehetne közös témátok? Én 16 éves voltam, amikor egy 6 évvel idősebb fiú lett a párom.Nem használt ki. Ez egyénfüggő. Ő volt az első minden téren. Találjátok ki, mi történt!? Lefeküdtem vele, elhagyott? Nem feküdtem le vele, azért hagyott el? Kihasznált? NEM! Megvárt, várt rám, és még mindig együtt vagyunk. 15 évesen még gyerek vagy, ez tény, de ha akkor jön a szerelem? :-) Azért a szexszel várjatok, legalább 1 évet...SZERINTEM! Rám a barátom 1,5 évet várt... Akkor feküdj csak le valakivel, ha te is készen állsz rá.
Most 25 éves vagyok, a barátom 31. Ennyi. :-) Mielőtt valaki félreértene: nem biztatlak semmi rosszra!
A másik dolog pedig az, szegény lányt (ha lány vagy kedves kérdező) miért kell lehurrogni? Kérdezett, válaszoljatok kulturált emberek módjára.
Sok sikert az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!