Lelkileg annyira gyenge vagyok, hogy már nem tudom meddig bírom összeomlás nélkül. Mit tegyek, hogy jobb legyen az önbecsülésem és az önbizalmam?
Nem akarok siránkozni, de elég szerencsétlennek érzem magam, tudom hogy van rosszabb de én most a saját lehetőségeimre gondolok amik az életben voltak.
Nincs akaraterőm, se önbizalmam, mert semmi se sikerül, amit szeretnék, viszont az elvárások legalább jó nagyok és nem csak az én részemről.
Ez az állandó teher, meg a bizonytalanság és hogy én mindig hibázok, mindig vmi bajt okozok, teljesen tönkretesz.
Beszélni se tudok róla, mert a szüleim nem értik meg, és állandóan mondják, hogy ez nem igaz amit mondok, de persze érvelni nem tudnak mellette és aztán ha kiderül, hogy igazam lenne, akkor abból veszekedés és gyors témaváltás lenne, nekem nem lehet igazam. Ezért inkább nem is mondom, az föltűnt nekik, hogy elég rossz hangulatban vagyok, de túlságosan nem foglalkoznak vele és én sem beszélek már erről, mert úgyis mindig vita a vége, azt meg nem akarom állandóan átélni.
15/F
Csökkentsd az elvárásokat és tűzz ki elérhető célokat magad elé.
pl.
Nem buksz meg.
Nem hal meg senki a te hibádból.
Te se halsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!