Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek arról, hogy a barátotok soha nem hív fel?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk neten, de az nem olyan...felhoztam neki ezt és ő azt mondta, hogy nem szeret telefon beszélni...mit csináljak?
2013. szept. 15. 11:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Van ilyen, igaz én lány vagyok, de utálok telefonálni, max 1-2 percre, ha gyorsan meg kell beszélni valamit ott, de a hosszas csevegéseket nem szeretem ott.

Ez van, ezt közöltem is előre, hogy én ilyen vagyok, neten beszélgethetünk, személyesen akárhányszor találkozhatunk, de ne telefonáljunk.

Nem kell ráerőltetni a másikra olyat, amit nem akar, miért lenne jó neked, hogy csak kényszerből telefonálgattok?

2013. szept. 15. 12:06
 12/18 A kérdező kommentje:
én sem szeretek neten beszélni, mégis miatta megteszem...ő is kibirna 1-2 percet...
2013. szept. 15. 12:16
 13/18 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok csak nőben. soha nem hívok senkit és megkértem a pasim hogy ne hívjon mert utalok telefonálni!! nem is értem miért olyan fontos ez mindenkinek én sokkal jobban szeretek neten beszélgetni 25/L
2013. szept. 15. 12:51
 14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszoktat, már megoldódott a helyzet...
2013. szept. 15. 14:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Hogyan oldódott meg?Felhívott?

Én meg olyan vagyok,hogy ha nem látom sűrűn a páromat,jó hallani közben a hangját.És vannak dolgok,amiket egyszerűbb szóban elmondani,mint leírni hosszasan.

2013. szept. 15. 14:47
 16/18 A kérdező kommentje:
15-ös én igy vagyok vele...ahm...hát ugy, hogy vége, sajnos...
2013. szept. 15. 14:54
 17/18 A kérdező kommentje:
én is*
2013. szept. 15. 14:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Vége?Ez ám a fordulat.Te szakítottál?
2013. szept. 15. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!