Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy kéne döntenem?
Figyelt kérdés
Még tavaly megismertem egy aranyos, rendes srácot. Közel fél éven át próbálkozott nálam, de én mindig visszautasítottam. Most nyáron közelebb kerültünk egymáshoz és úgy éreztem megkedveltem. Adtam neki egy esélyt, de most meg nem tudom mit érzek. Valamiért mindig az exem jut róla eszembe. Kedvelem ezt a fiút, a tenyerén hordoz, látszik rajta hogy nagyon szeret. Nem akarom megbántani, de én nem vagyok belé szerelmes, csak kedvelem. Szerintetek idővel beleszerethetek? Úgy érzem megérdemel egy esélyt, de közben meg nem érzem azt,hogy tökéletesen boldog lennék mellette.
20/L
2013. szept. 15. 10:02
1/4 anonim válasza:
Szegény srác.
Ezt így mond el neki.Szóról szóra.Neki van joga a döntéshez és nem neked!
2/4 anonim válasza:
Az esélyre nem a fiúnak van szüksége, hanem neked. Te vergődsz a régi fiúd fogságában. Milyen esélyről beszélsz, ha nem vagy szerelmes? Csak játszol vele. Már ne is haragudj, de az ilyen viselkedés miatt vannak aztán kibukva a srácok, és írogatnak minden buta általánosítást,hogy a csajok ilyen, meg olyan érzéketlenek, meg minden. Csak játszol a srác érzelmeivel.
3/4 anonim válasza:
próbáljatok közös dolgokat keresni egymásban. lógjatok többet együtt. ha akkor sem megy akkor nem éri meg. csak haver maradhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!