Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt ilyen veletek? Hogy kéne döntenem?
Figyelt kérdés
Az exetek hiánya miatt belementetek egy kapcsolatba, de megbántátok? Félek, hogy csak azért jövök vele össze mert nagyon hiányzik az exem, persze van rá sansz, hogy meg tudnám szeretni de vááltozik mindig a hangulatom egyszer úgy érzem túl léptem egyszer meg belém villannak az emlékek :SS
Szerintetek egy másik fél segíthet az ex felejtésében vagy komoly kapcsolat úgyse alakulhat ki? :/ Tanácstlan vagyok.
2013. márc. 15. 15:18
2/5 anonim válasza:
Adj időt magadnak, és könnyebb lesz minden. Velem is ez a helyzet. :)
3/5 A kérdező kommentje:
csak itt az a baj, hogy én hagytam el az exem és nem engem hagytak el és még így is hiányzik :S
2013. márc. 15. 15:30
4/5 anonim válasza:
Pont így vagyok én is. Az egyik részem szeretne belemenni egy új kapcsolatba, a másik felem meg tiltakozik... Talán mindkettőnknek kicsit türelemmel kéne lennie. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!