Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éreztétek már azt, hogy a párotok egy katasztrófa? Sorscsapás?
Annyira szerencsétlen, hogy képtelen vagyok elviselni!!! Mindig mindent elront, elcsesz, és állandóan nekem nyavalyog és tőlem várja a megoldást.
Néhány példa:
Megnézem neki, hogy pontosan mikor indul a busz.(Mert ugye ő erre nem képes...) Elmondom neki 100x. Erre felhív, hogy jaj lekéstem, most mi lesz?
Nekiáll bepakolni a tüzifát a garázsba. 10 perc múlva jön, persze megint rinyál, mert megcsípte 2 méhe...
Hetekig tervezzük a nyaralást. Ki van választva a helyszín az időpont. Az én szabadságom oké. Ő 100%-os bizonyosággal állítja, hogy igen őt is elengedik. Erre a nyaralás előtti napon közli, hogy a főnöke mégse engedte el...
Ha elengedi véletlenül, akkor meg azért nem tudunk elmenni sehova, mert a bank pont levonta a számlájáról valami elmaradt tartozását, és bár szabadidő van, pénz nincs...
Igen,ugyanezt erzem.Semmire nem kepes onalloan,pedig 40 eves ferfi(?).Mindig mindenben segitseget ker,holott egyedul is siman megoldhatna.Igy volt szoktatva, minden keszen elobe volt teve gyerekkoraban is,de meg most is apuci/anyuci pakolja el a tanyerjat eves utan.Mindenert nyavog,rinyal.Nyaralast 1 nappal indulas elott elcseszi,szinten a penz miatt(sosincs penze).Egy nyamvadt szinhazjegy megvasarlasat nem lehet rabizni.
Ki fogom rugni,mert ilyen emberrel butasag csaladot tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!