Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Egy szerelmi katasztrófa)
A barátnőm (nevezzük pl Évának) jár egy sráccal (nevezzük pl Ádámnak) kb 9 hónapja. Én nagyon nem bírom Ádámot eleve amiatt amiket már tudtam róla azelőtt mielőtt összejött volna a barátnőmmel, de most hogy a szemem láttára teszi tönkre a barátnőmet és én nem tudok csinálni semmit azt már nem bírom. Kb. 4 hónapja Éva állandóan szomorú idézeteket, verset, zenét stb rak ki egy közösségi oldalon.(szerencsére ezt abbahagyta kb egy hónapja). És mindig mikor rákérdeztem h na mi van akkor azt mondta h minden rendben hiába győzködték a többi barátai is hogy hagyja már ott azt a srácot ő nem hagyja ott mert szerelmes belé, pedig annyi fájdalmat okoz neki, csak a szerelem elvakítja... Ádám számára a haverok a legfontosabbak állandóan velük lóg, a barátnőmmel nem foglalkozott soha mikor sírt, szomorú volt, kilátástalanok voltak a dolgok, (persze őmiatta) hanem szórakozott.Aztán mikor szakított Ádám végre Évával mert Ádám azt mondta Évának, hogy már nem szereti egy-két hét múlva Ádám visszaédesgette magához Évát ilyen tipikus csajozós dumával.Erre én megkérdeztem Évát hogy mi van ha csak arra kellesz hogy lefeküdjön veled? Erre azt mondta h majd szemmel tartsa meg amúgy is állandóan azt mondogatta h meg kell nevelni. De ezt a hülyegyereket nem lehet!
Éva 19
Ádám 29 éves
Segítsetek kérlek ti mit tennétek? Mivel hatnátok a barátnőtökre ha ilyen helyzetbe kerülnétek?
(Kérlek ne azt írjátok hogy aki hülye haljon meg)
Hanem normális választ, ha tudtok!
szerintem ne üsd az orrod más dolgába, hanem foglalkozz a saját magánéleteddel
ha Évának így jó, hát csinálja! joga van úgy elcseszni az életét, ahogy csak akarja
de lehet, hogy ő olyan típus, aki ezt "élvezi", szóval hagyd békén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!