Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katasztrófa! Tetszik egy srác de h adjam a tudtára?
Soha életemben nem voltam még ilyen gondban.. ha tetszett egy srác akk "rámozdultam" ha koppantam akk koppantam nem dőlt össze a világ.. tudom gáz na m1.. ugorjunk.. tetszik egy srác de annyira h szinte már mindennap vele álmodok..
lájkolgatunk egymásnak dolgokat fészen... de nem beszélünk meg semmi..
aztáán amikor találkozom vele egyszer kétszer az utcán.. akk megnéz.. v belenéz a szemembe v követ a szemével áhh fene tudja.. ilyen érzés még sosem fogott el... teljesen elolvadok tőle.. pedig én nem vagyok "olyan" típus..
ne ócsároljatok hanem adjatok tanácsokat h hogyan milyen ürüggyel menjek oda beszélgetni hozzá? :) jaj köszönöm és bocs h hosszú lett.:) 16/L
Egyáltalán nem lett hosszú!
Ha már ezen a szinten vagytok, akkor szerintem nagyon egyszerű. Akár legközelebb mikor találkoztok, vagy akár fészen, e-mailban elhívod valahova. Fagyizni pl vagy csak szimplán mászkálni a városban, parkban stb. Mozit viszont hagyd ki szerintem.
Igen, tudom, mondani könnyebb, de én drukkolok!
hidd el .. még megbökni se merem.xD
mert félek ha találkozunk szemtől szembe és nem tetszem neki.. akk nyomulósnak fog tartani.. azt meg nem akarom ..:S
Egyik következő like-jára kérdezz rá!
- Ez neked tényleg tetszik? Nem is gondoltam volna...
- Te szereted a macskákat?
Bármi megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!