Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, őszintén: mit választanátok?
Szerelem, de az elején körülményesebb találkozási lehetőségek ill. külön élés és szerényebb anyagi lehetőségek.
vagy
Nincs szerelem, csak ragaszkodás. A pasinál lakni, nem dolgozni, jól élni. Évente többször nyaralni.
Szerelem, együtt élés, közepes anyagi körülmények. Én ezt választanám.
Nem szeretnék egy undorító pasi kitartottja lenni, de egy állandóan feszült, nyavajgó, csóró munkanélkülivel se kezdenék kapcsolatot.
Persze nem tudom mit jelent a kérdésben szereplő "szerényebb anyagi lehetőségek", de ha normális életet külföldi nyaralás és különösebb luxus nélkül, akkor a kettő közül azt választanám. Amúgy összetett kérdés, mivel a szerelem nem garancia semmire. Pláne a nehéz anyagi helyzet, még a legjobb kapcsolatot is képes megkeseríteni. A 2. esetben viszont, ha nincs szerelem de van egyetértés és szeretet akkor lehet, hogy nem is olyan rossz... csak a "pasinál lakni, nem dolgozni" itt csúnyán visszaüthet. A "nem dolgozni" dolog ezért teljesen kizárt, egyetlen esetben jöhetne szóba, gyereknevelés esetén.
Én az elsőt választottam!
Jól döntöttem! :)
Szóval akkor te egy nőt akarsz magad mellé, egy egyenlő társat, vagy pedig egy kutyát akit neked kell etetned és ellátnod?
Te aztán nagyon ismerheted a női nemet...
Ezt nem csípem a nőkben. Ilyenkor adják a szentet, hogy ők az első lehetőséget választanák mindenképp, aztán való életben meg pont az első féle párkapcsolattól tartózkodnak.
Ez épp olyan amikor tini csitrik teli rakják a fészbukot mindenféle idézettel amik az örök párkapcsolatról, belső értékekről, kedvességről és hűséről szólnak, aztán meg a való életben meg hetente cserélgetik az izmos-helyes és bunkó fiújukat. Ha meg megpróbál egy kedvesebb félénk, átlagos srác nekik udvarolni, azt meg pofán röhögve elküldik melegebb éghajlatra.
Vagy elég csak a munkahelyeből is kiindulni, (ugy ott már normálisabb társadalomnak kéne lennie). Na szoval sok olyan nő van akiktő állandóan azt hallom hogy mi férfiak csak a szexre hajtunk. De érdekes módon ha egy szerelmen alapuló párkapcsolatot akar valaki kialakítani velük, aszt szintén elutasítják (bár már kurturáltabb módon) aztán meg a szexmán fickóra meg rá startolnak.
Szal´ ennyit rólatok, nőkről....
23f
A kitartottság olyannak való (ragaszkodás ide vagy oda), aki nem fél teljesen függeni valakitől, mivel így óhatatlanul ki lesz szolgáltatva.
Nem tudom elképzelni, hogy egy idő elteltével ne kapná meg a kitartott nő a férfitől, hogy "ne szólj bele, én pénzem", ami jogos is lenne, de kell ez?
Arról nem beszélve, hogy mit csinál az a már nem fiatal nő, akire ráun a kitartó?
Összegezve csakis 1-es verzió.
N/30
Köszi 49es,
Ugye, fiúk-lányok, hogy ezt nem csak az én ismeretségi körömben van így.
Csak azt nem értem, miért pontoztatok le?!
46os voltam.
Nem nőgyülöletből irtam, fére ne értsetek, más gondom nincs a nőkkel mint ez a párkapcsolati élet felfogás. Vannak nő barátaim. de azok is az miatt alakultak ki hogy csóró, kedves átlagos srác vagyok. Mármint csak a haverságig jutottam el náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!