Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, őszintén: mit választanátok?
Szerelem, de az elején körülményesebb találkozási lehetőségek ill. külön élés és szerényebb anyagi lehetőségek.
vagy
Nincs szerelem, csak ragaszkodás. A pasinál lakni, nem dolgozni, jól élni. Évente többször nyaralni.
A kettő nagyon nem ugyanaz...
Szerelem, szerelem,
Átkozott gyötrelem,
Mért nem virágoztál
Minden fa tetejen?
Minden fa tetején,
Diófa levelén,
Hogy szakasztott volna,
Minden leány és legény.
Mer' én is szakísztottam,
El is szalasztottam,
Én is szakísztottam,
S el is szalasztottam.
Ej de még szakísztanék,
Ha jóra találnék,
Ha jóra, ha szépre,
Régi szeretőmre.
S, a régi szeretőmér,
Mit nem cselekednék,
Tengerből a vizet,
Kanállal lemerném.
S a tenger fenekéről,
Apró gyöngyöt szednék,
S a régi szeretőmnek,
Gyöngykoszorút kötnék.
Na látod, a férfiak és a nők nem ugyanúgy működnek!
Oké, hogy kényelmesebb. De! Mi értelme sütkérezni a tengerparton, ha ezt nem oszthatod meg egy olyan emberrel, akibe szerelmes vagy?
Egy-két napig még lehet tényleg jó lenne a luxusélet, de utána???? Beleun az ember.
Az első helyzetben vagyok épp, és nem cserélném el egy gazdag, de számomra érdektelen férfi kedvéért.
Egyébként, lehet az ember kitartott nő, de annak is megvannak a hátrányai, csak sokan ebbe bele sem gondolnak. És azok a nők, akik ebbe belemennek, bármennyire is furán hangzik, de igénytelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!