Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen férfival?
Elmondása szerint nős,egy házban élnek,de külön szobában alszanak,illetve (állítólag)mindketten ismerkednek,nincs testi érintkezés köztük,a nő csak annyit szól hozzá,hogy eszik e,van e szennyese,megjöttek a számlák....
Van két 6,illetve egy 7 éves gyermek.
Mielőtt elkezdenétek,nem,nem vagyok naiv,én azt mondtam neki,hogy váljon el,vagy költözzön külön,utána mehet a randizás,komolyabb lépések,addig én max barátkozom,beszélgetek vele,de ennyi
Lefeküdni biztos hogy nem feküdnék le vele.
Nem érdekel hogy mit mond,együtt él a feleségével,ez így nem jó nekem,szerinte viszont nagy ügyet csinálok belőle...
Hm. . . . .
A story ismerős.
Nagyon ismerős! :-\
Mi is külön alszunk az asszonnyal, no sex, no kommunikáció.
Minden úgy zajlik nálunk is ahogy azt a kérdező leírta. Csak nálunk 1 gyerek van, az sem az enyém.
És ez nem kamu story. . . . .
Lehet, hogy nem kamu, de azért én egy "lehet"-re nem bíznám rá magam, még akkor se, ha nagyon tetszik a fickó.
Ha valami neked nem jó(mint ahogy írod is), arra ne mondja már egy olyan férfi azt, hogy nagy ügyet csinálsz belőle, akihez még semmi közöd sincs. Ha ő ebből nem csinálna nagy ügyet, akkor már tisztán látszik, hogy totál más az értékrendetek...
De az jó ötlet, amit mondott az egyik válaszoló. Ha a feleségének bemutat, mint barátnőt, akkor igazat mond. Ha terkózik, akkor vagy nem mond igazat, vagy a felesége látni se akar téged, ami szintén megnehezítené a kapcsolatotokat. Szerintem van elég másik hal a vízben.
Az én sztorim: a férjemmel anno jó haverok voltunk. Beleláttam a házasságukba, ami csak papíron volt már házasság, az akkori felesége meg is mondta, neki nem kell férfi, csak hogy valaki eltartsa őt és a gyerekeit, egyik az előző házasságából volt. Megoldást keresgélt a férj, hová tudná költöztetni őket, hogy el tudjanak válni. Mi közben összejöttünk egy jó pár hónap után, egyszerűen egymásba szerettünk. A férj ezt otthon közölte a nővel, aki viszont ezek után úgy gondolta, neki mégis kell a férje, és hatalmas balhékat rendezett. Érzelmileg ebbe mindenki tönkre ment, még a gyerekek is:(
Mikor lehetőség adódott rá, szétköltöztek a férj nyomására, és akkor jött, hogy én vagyok a k..va, mert én tettem tönkre a házasságukat. Merthogy a csaj szerint az ő férje az ő tulajdona, kötelessége azt tenni, ami a család érdekeit szolgálja, még ha cserébe egy jó szót nem kap, akkor is. Beszéltem akkor a nővel többször is, tehát nem csak a férjem beszámolójára támaszkodom.
Azóta mi együtt vagyunk, már tizen éve, boldogok vagyunk, van egy gyerkőcünk is, minden tökéletes. De mindketten másképp csinálnánk már, csak akkor jönnénk össze, ha az előző kapcsolat már teljesen le van zárva, külön vannak..., a férjem is megszenvedte ezt ugyanis, és már nagyon bánja, hogy ebben a sorrendben történtek a dolgok. Ugyan őrülten szerelmesek lettünk egymásba, de ezzel nem akartunk senkit bántani, mégis úgy lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!