Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, milyen érzés, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen érzés, ha nőnek érzitek magatokat? Mikor érzitek?

Figyelt kérdés
Lányok, milyen érzés, ha nőnek érzitek magatokat? Mikor érzitek?
2013. szept. 12. 10:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10 igazad van, abban pedig főleg igazad van, hogy kapcsolatromboló tulajdonság. Többek között nekem a fene nagy önérzetem miatt van az, hogy nem vagyok hajlandó párkapcsolatba lépni senkivel sem.

Szóval amit én leírtam egy bizonyos szinten, ahogy te is írtad, nyilván fontos. Magas szinten művelve csak olyan csinálja, aki jól érzi magát egyedül is :D

2013. szept. 12. 16:00
 12/12 anonim ***** válasza:

"Mert lehet, hogy pl. 10 év házasság után is csinosan öltözködöm, tele vagyok önbizalommal, de ha nem "várom el", hogy a férjem nőként kezeljen, és nem viselkedem vele nőként, akkor lehetek én akármennyire is nő, a kapcsolat rá fog menni..."

Na éppen emiatt válok most. hiába vagyunk régóta házasok és van 2 gyerek, adok magamra, talán még jobban is mint azelőtt, de hiába, ha a másik belekényszerít a férfi szerepbe. Hiába szeretnék én nő lennei és meg is teszek mindent ezért, ha a partner nem úgy viselkedik, akkor ez nem fog működni.

2013. szept. 12. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!