Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kitartanátok még? Kezdek belefáradni.
Figyelt kérdés
4 hónapos kapcsolatban vagyok,előtte több mint fél évig ismerkedtünk.A barátomnak egy kapcsolatban az orális szex nagyon sokat számít, jobban talán mint a szex.Eleinte ezt nem tudtam, de aztán rávezetett.Éreztem is a kapcsolatunkban többször hogy valami a szex terén nem működik, majd hol működik...Vannak alkalmak mikor napokig nem nyúl ÚGY hozzám és kezdtem furcsálni.Mikor én kezdeményeznék akkor is valahogy nem jön össze.Tegnap immár 4.napon hogy nem szeretkeztünk kérdezte mi bajom? Mondtam szokásosan női módra hogy :SEMMI!... Aztán egyszer csak fekve az ágyon letámadott, elkezdett hevesen csókolni amit ritkán szokott majd orálisan és kézzel kényeztetni.Amikor annyit mondtam hogy fáj, abba hagyta, felcsúszott mellém és csak simogatott de éreztem hogy valami nem stimmel. Én is elakartam kezdeni őt simogatni ott lent, de éreztem hogy baj van...Nem csak hogy nem állt fel neki de a mozdulataiból is átjött,majd felkeltem az ágyról kimentem a fürdőbe visszafeküdtem aludni és hozzám se szólt.Én úgy vagyok egy kapcsolatban hogyha szeretek valakit oda vissza adok, de itt inkább azt éreztem hogy eleinte csak én adtam.Volt mikor ő is, de mintha nekem lenne folyton ez a feladatom, és rossz érzés volt...Aztán idővel kicsit leálltam ezzel az orális szexxel mert egyszer már volt egy kapcsolatomban 6 hónapig hogy csak én adtam de semmit sem kaptam és nem akarom hogy ez megismétlődjön.Persze teljesen más ez a két helyzet, mert itt azért kapok, de még is más a dolog...MA reggel mondtam neki hogy úgy érzem, hogy már nem érez úgy irántam se testileg se sehogy...Annyit mondott hogy jól látom h baj van, vannak dolgok amikre magamtól kell hogy rájöjjek...kérdeztem szexxel kapcsolatos? Azt felelte ,részben! De ő nem mondja meg,jöjjek rá magamtól.Én csak sejtem hogy itt a fő kolompos az orális szex de kényszerből sem akarom csinálni.Olyankor akarom amikor úgy érzem hogy minden rendben és nem erőltetve csinálom.Annyiszor szakítottunk már kisebb nagyobb problémák miatt,mindig neki áll feljebb minden,mindig én vagyok a hibás ha van valami..Szeretem őt nagyon, de ilyenkor azt érzem hogy ő nem...Megalázó érzés kicsit...Mert amíg rendbe nem jönnek a dolgok, nem olyan kényeztetni a párodat mintha semmi sem történne, ha meg nem teszem, ugyan ott tartunk...Kezdek elfáradni ebbe a kapcsolatban,mert úgy érzem csak az ő elvárásai a fontosak! :(
Akkor kérdezd meg magadtól, hogy hosszabb távon mi lesz? Majd hirtelen megváltozik?
2013. szept. 11. 11:09
22/33 A kérdező kommentje:
Nem változik meg hirtelen, csak mindig reménykedem hogy ha én tudok változtatni néhány dolgon ami őt zavarja, akkor ő is talán...
2013. szept. 11. 11:11
23/33 anonim válasza:
Most tényleg az a bajod, hogy nem nyal ki?
Valami hülye lehetsz, mert a férfiak nagy része nem hajlandó erre!
2013. szept. 11. 11:13
24/33 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom 23 as. Hanem ha jobban átolvasod, ha én nem cselekszem akkor ő sem. Itt ez a fő gond.
2013. szept. 11. 11:14
25/33 anonim válasza:
De azért dugni, dugtok? Vagy csak te csinálod neki és vége is az aktusnak?
2013. szept. 11. 11:15
26/33 A kérdező kommentje:
Épp ez az, leírtam hogy már negyedik napja hogy találkoztunk, de akkor sem volt semmi...Utoljára szerintem 1 hete hogy együtt voltunk, vagy másfél..De ilyen többször is volt...Azért ezt lehet érezni hogy mikor megy valami jól és mikor nem.
2013. szept. 11. 11:17
27/33 anonim válasza:
Tényleg egy zagyvaság, amit írtál.
De hogy 4 hónapja vagytok együtt, és már annyiszor szakítottatok, hát ez alapján valami tényleg nem stimmel nálatok.
Mellesleg, ha kérdezi, mi a baj, akkor ne azt mondd, hogy semmi, hanem mondd el, hogy mi a baj, azért kérdezte. Ne kéresd magad, van szád, használd erre is.
Lehet, hogy ciki, de beszéljetek róla, különben nem lesz jobb.
2013. szept. 11. 11:26
28/33 anonim válasza:
Semmi értelme nincsen ennek a kapcsolatnak.Ha 4 hónapja így vagytok,mi lesz később?Itt több gond is van,a fő pedig az,hogy nem illetek össze.Sem lelkileg,sem szexuálisan,nincsen ami összetartson.Felesleges erőlködni,itt nincsen miről beszélni.Nem megy.
2013. szept. 11. 11:41
29/33 anonim válasza:
"De ő nem mondja meg,jöjjek rá magamtól."
Nem vagy gondolatolvasó. Minden kapcsolatban kulcsfontosságú a jó kommunikáció. Próbáld vele megbeszélni, hogy te mit gondolsz, neki mi a baja, és miért nem csinálod, mert neked meg ez meg az a bajod. Ha nem hajlandó erről tisztességesen beszélni - kínos, nem kínos - akkor nemigen lehet nagy jövőt jósolni ennek a kapcsolatnak sajnos.
2013. szept. 11. 12:25
30/33 anonim válasza:
Te változtassál, mert te kúrtad el...azt a rézfán fütyülő rézangyalát...ez aztán pasi a javából! (N)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!