Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kitartanátok még? Kezdek belefáradni.
Figyelt kérdés
4 hónapos kapcsolatban vagyok,előtte több mint fél évig ismerkedtünk.A barátomnak egy kapcsolatban az orális szex nagyon sokat számít, jobban talán mint a szex.Eleinte ezt nem tudtam, de aztán rávezetett.Éreztem is a kapcsolatunkban többször hogy valami a szex terén nem működik, majd hol működik...Vannak alkalmak mikor napokig nem nyúl ÚGY hozzám és kezdtem furcsálni.Mikor én kezdeményeznék akkor is valahogy nem jön össze.Tegnap immár 4.napon hogy nem szeretkeztünk kérdezte mi bajom? Mondtam szokásosan női módra hogy :SEMMI!... Aztán egyszer csak fekve az ágyon letámadott, elkezdett hevesen csókolni amit ritkán szokott majd orálisan és kézzel kényeztetni.Amikor annyit mondtam hogy fáj, abba hagyta, felcsúszott mellém és csak simogatott de éreztem hogy valami nem stimmel. Én is elakartam kezdeni őt simogatni ott lent, de éreztem hogy baj van...Nem csak hogy nem állt fel neki de a mozdulataiból is átjött,majd felkeltem az ágyról kimentem a fürdőbe visszafeküdtem aludni és hozzám se szólt.Én úgy vagyok egy kapcsolatban hogyha szeretek valakit oda vissza adok, de itt inkább azt éreztem hogy eleinte csak én adtam.Volt mikor ő is, de mintha nekem lenne folyton ez a feladatom, és rossz érzés volt...Aztán idővel kicsit leálltam ezzel az orális szexxel mert egyszer már volt egy kapcsolatomban 6 hónapig hogy csak én adtam de semmit sem kaptam és nem akarom hogy ez megismétlődjön.Persze teljesen más ez a két helyzet, mert itt azért kapok, de még is más a dolog...MA reggel mondtam neki hogy úgy érzem, hogy már nem érez úgy irántam se testileg se sehogy...Annyit mondott hogy jól látom h baj van, vannak dolgok amikre magamtól kell hogy rájöjjek...kérdeztem szexxel kapcsolatos? Azt felelte ,részben! De ő nem mondja meg,jöjjek rá magamtól.Én csak sejtem hogy itt a fő kolompos az orális szex de kényszerből sem akarom csinálni.Olyankor akarom amikor úgy érzem hogy minden rendben és nem erőltetve csinálom.Annyiszor szakítottunk már kisebb nagyobb problémák miatt,mindig neki áll feljebb minden,mindig én vagyok a hibás ha van valami..Szeretem őt nagyon, de ilyenkor azt érzem hogy ő nem...Megalázó érzés kicsit...Mert amíg rendbe nem jönnek a dolgok, nem olyan kényeztetni a párodat mintha semmi sem történne, ha meg nem teszem, ugyan ott tartunk...Kezdek elfáradni ebbe a kapcsolatban,mert úgy érzem csak az ő elvárásai a fontosak! :(2013. szept. 11. 10:32
11/33 anonim válasza:
Hát most kaptál egy pár löketet, de akkor tőlem is kapsz egyet.
12/33 anonim válasza:
Mikor ő akart kényeztetni téged, te leállítottad, hogy fáj. Közben arra panaszkodsz, hogy nem érdeklik az igényeid. Viszont téged sem érdekel az ő igénye, ha az orális szexről teljesen leálltál, ami neki meg fontos. Ha nem szeretne és csak emiatt van veled, akkor már elhagyott volna, nem? Mivel hogy mostanában nem kapja meg. Ja, és elmondtad neki, hogy neked mik az elvárásaid, vagy csak azt várod, ő kitalálja? Megkérdezi, mi a baj, te meg azt mondod, semmi. Akkor azt is fogja hinni, hogy semmi, viszont nem érti, akkor miért viselkedsz furcsán. Nem lenne egyszerűbb közölni vele, ami nem tetszik neked? Ha ezek után sem változtat, akkor szakíts vele, persze. De ha minden kapcsolatban kitalálósdit meg sértődősdit játszol, akkor egyik sem fog sokáig működni.
13/33 anonim válasza:
próbáljatok franciázni hátha az beválik
esetleg szólhatnál neki ,hogy neked is vannak igényeid nem csak neki b.assz.a meg!!!!!!!!!!!
14/33 anonim válasza:
ez az írás nekem elég zavaros.
először azt írod fontos neki az orális szex. aztán azt, hogy nem áll fel neki.
15/33 anonim válasza:
U.I: beszélgessetek és ne játsszátok a sértett kakadut!!!
16/33 A kérdező kommentje:
12 es. Ő az aki nem mondja meg hogy mi a pontos baja, azt mondja találjam ki. Ha már kapcsolat akkor beszéljük meg a dolgokat nem? Nem pedig hogy jöjjek rá magamtól és hónapokig működjön is. Igen is fontos...hm...leálltam...kb másfél hete...Ő meg ha 2 havonta csinálta egyszer...Szúval ő igen is fontos számomra különben nem csináltam volna neki egyszer sem...Mert ha csinálom neki ő miért nem tudja ? Inkább olvasd el újra ha érdekel,és nem én sértődöm meg, ő az aki mindenen megsértődik.És igen azt mondtam hogy semmi, de nem megsértődésből hanem mert kellemetlen erről beszélni egyből.Amúgy meg nem csak az én feladatom a kényeztetés, ennyi erővel ő is csinálhatná nekem bármikor.
2013. szept. 11. 10:58
17/33 A kérdező kommentje:
14es. Az orális szex fontos neki, HA NEKI CSINÁLJÁK. NEM HA Ő CSINÁLHATJA.
2013. szept. 11. 10:59
18/33 anonim válasza:
Hát nekem se nagyon világos mit kavartok. De ha ilyen rövid idő után probléma van, akkor szerintem nem érdemes erőltetni ami nem megy.
19/33 anonim válasza:
Jah, hogy ő hanyagol téged. Akkor önző. Ha szeretne, akkor jobban esne neki adni mint kapni nem?
20/33 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele 19 es...Azért csináltam akkor is amikor ő nem...csak kezdtem belefáradni hogy csak én adok 70 % ban.
2013. szept. 11. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!