Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan fiú aki meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú aki meg tudja becsülni a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Egyáltalán van olyan fiú aki tud igazán szerelmes lenni? És mindent megtenne, hogy mellette minél boldogabb legyen a nő? Aki nem feltétlenül azért találkozik, hogy szex.. Hanem mert egyszerűen szeretne vele lenni.

Félre ne értsetek ez nem egy újabb ön sajnálatos kérdés:)

21eves lány vagyok.. Találok egyszer egy ilyen fiút? Létezik valahol?:D

2013. szept. 10. 23:49
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Ha összejönne veled az lenne a siker? >:) Nincs túl magasan az a nyereg?
2013. szept. 11. 12:38
 42/45 anonim ***** válasza:

Én a gyakorikérdések minden felhasználója is ilyenek vagyunk amire te vágysz! :D

F20

2013. szept. 11. 15:49
 43/45 anonim ***** válasza:
létezik.. :D
2013. szept. 11. 15:52
 44/45 anonim ***** válasza:

Megbecsültem amikor a barátnőm volt, akkor is amikor a menyasszonyom lett, és azóta is ezt teszem, amióta feleségül vettem.:)

Csak azok nem becsülik meg, akik készpénznek veszik a nőjüket, hogy jaj, úgy sem fog elhagyni, ezért nem is kell annyira törődni vele...vagy nem szerelmesek.

24/F

2013. szept. 11. 18:00
 45/45 anonim ***** válasza:
Én ilyen voltam, kihasználtak aztán dobtak mert kiürült a pénztárcám, pedig szerettem volna feleségül venni. Az ilyen srácok addig maradnak olyanok amilyent te keresel amíg valaki ki nem használja őket úgy mint engem. Reménykedj, hogy ha találsz egy fiút aki jó fejnek tűnik és még nem égette meg magát, ha ez sikerül akkor esélyed van egy haromnikus kapcsolat kialakítására.
2013. szept. 13. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!