Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan fiú aki meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú aki meg tudja becsülni a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Egyáltalán van olyan fiú aki tud igazán szerelmes lenni? És mindent megtenne, hogy mellette minél boldogabb legyen a nő? Aki nem feltétlenül azért találkozik, hogy szex.. Hanem mert egyszerűen szeretne vele lenni.

Félre ne értsetek ez nem egy újabb ön sajnálatos kérdés:)

21eves lány vagyok.. Találok egyszer egy ilyen fiút? Létezik valahol?:D

2013. szept. 10. 23:49
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Dehát nem Te írtad hogy ha szeret ha nem ugyan az a végeredmény? :)
2013. szept. 11. 00:32
 32/45 anonim ***** válasza:
létezik. Én is megbecsültem néhány barátnőmet, ugyanakkor nem az összeset. Ez nem egy alanyi jog, ezt ki kell érdemelni
2013. szept. 11. 00:34
 33/45 anonim ***** válasza:
Biztosan létezik. Én pl megtudnám becsülni. Azt mondom, ha jó kis segge van, és jól fel van öltöztetve, és nem teljesen tehetségtelen az orális szexben, akkor egész jó kis pénzt hozhat a konyhára. Szóval én készséggel megbecsülöm az árát bármilyen lánynak, nem csak barátnőnek.
2013. szept. 11. 00:47
 34/45 anonim ***** válasza:
a barátzónában vannak...
2013. szept. 11. 02:14
 35/45 anonim ***** válasza:

Én tényleg ilyen vagyok, ezért vagyok én a férfiak szégyene, nem is mertem ide írni, mert lehúzzák ezért a százalékomat, de most már mindegy.

Egyébként tuti, h az ország másik felében laksz, s nem a szomszéd városban.

Rajtam kívül sztem nincs ilyen az országban, szóval ne is keresd. Gyorsan stipi-stopizz le, ha kellek, mert lecsap más, utána pedig sajnálhatod. :DDD

2013. szept. 11. 02:27
 36/45 anonim ***** válasza:

Nem soha nem fogsz!

Ti nők kiöltétek belőlünk a jót!

2013. szept. 11. 06:57
 37/45 anonim ***** válasza:
Létezik, én megtaláltam 6 éve :)
2013. szept. 11. 10:54
 38/45 anonim ***** válasza:

Persze hogy találsz:) Nem minden pasinak a szex az első gondolata...

Az én férjem pl előbb vallott szerelmet annak idején, minthogy lefeküdtünk volna:) Szóval van ilyen is, csak nem túl gyakori:)

Hidd el, fiatal vagy még, meg fogod találni a számodra igazi férfit.:)

27/N

2013. szept. 11. 11:50
 39/45 anonim ***** válasza:
Nem kerestél fel privátban. Tehát komolytalannak gondollak és nem is igazán akarod a sikert. A sikerért meg kell küzdeni kérdező.
2013. szept. 11. 11:54
 40/45 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem társkeresés céljából írtam ki a kérdést! :)
2013. szept. 11. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!