Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan fiú aki meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú aki meg tudja becsülni a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Egyáltalán van olyan fiú aki tud igazán szerelmes lenni? És mindent megtenne, hogy mellette minél boldogabb legyen a nő? Aki nem feltétlenül azért találkozik, hogy szex.. Hanem mert egyszerűen szeretne vele lenni.

Félre ne értsetek ez nem egy újabb ön sajnálatos kérdés:)

21eves lány vagyok.. Találok egyszer egy ilyen fiút? Létezik valahol?:D

2013. szept. 10. 23:49
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
*én már találtam
2013. szept. 10. 23:55
 12/45 anonim ***** válasza:

Már miért ne létezne?

Attól,hogy még nem találtad meg,attól még vannak ilyenek.

2013. szept. 10. 23:57
 13/45 anonim ***** válasza:
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
2013. szept. 10. 23:59
 14/45 anonim ***** válasza:
Van, de nem adom mert az enyém! :D a leírás pontosan talál a barátomra... Megkaptam a mindenben tökéletes szõke herceget ^_^ Irigyli is mindenki .
2013. szept. 10. 23:59
 15/45 Nem mondod :D ***** válasza:
Kedves kérdező, mintha én írtam volna...annyi kivétellel, hogy nálam a szex kicsivel fontosabb:D
2013. szept. 11. 00:01
 16/45 anonim ***** válasza:
Nem mondod... :P
2013. szept. 11. 00:01
 17/45 anonim ***** válasza:
Létezem! A lánynak akivel szeretjük egymást már bebizonyítottam, de mégsem tudja otthagyni a pasiját értem...pedig a srác képtelen megbecsülni őt, gondoltam akkor majd én :) Na mindegy, majd lesz valahogy.
2013. szept. 11. 00:02
 18/45 Bummer ***** válasza:

Én a párommal pont így vagyok kedves kérdező. :)

30/F

2013. szept. 11. 00:03
 19/45 A kérdező kommentje:

Eszembe nem volt társkeresés céljából kiírni a kérdést :D

Jézus én nem azt írtam hogy nem fontos a szex:D nagyon is fontos de ne csak arról szóljon hogy szex velem.. Hanem szex velem mert szeretnek :D

2013. szept. 11. 00:03
 20/45 anonim ***** válasza:

tudjuk Nem mondod :D

Te csak 20 centi feletti farkakkal voltál egész életedben. Milyen kár, hogy a nyakuktól mérték...

2013. szept. 11. 00:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!