Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta húzódik a vita, és nem tudom már, hogy mit csináljak. Hogyan tovább?
2 éve vagyok együtt a barátommal, de egy éve kb folyamatosan előjön ugyan az a probléma, csak azóta már a sokadik változatban. A probléma kezdete az volt, hogy lett egy zenekarom, és szerinte kezdetben túlságosan elszálltam magamtól, és nem foglalkoztam vele. Ezt beismerve, mindenen amit elrontottam igyekeztem a lehető legjobban változtatni. Aztán elutaztam 4 napra zenélni, és még az anyukámat is számon kérte, hogy mi az, hogy elengedett engem csak úgy 4 napra?! Azóta nyáron beismerte, hogy igazából azért nem szereti, amit csinálok, mert féltékeny arra, hogy ismertebb és sikeresebb vagyok nála, mert ő magát csak egy szürke egérnek tartja.. Olyan dolgokra is féltékeny, hogy én több helyen voltam már, mint ő.. De egy jó kapcsolatban nem mérgesen irigykedni hanem örülni kell a másik sikereinek nem?.. Na most a nyáron csillapodtak a viták, ha valami zenés dolog volt, meg tudtuk beszélni rendesen. A nyáron összesen 2 zenekaros esemény volt. De most hogy vége a nyárnak, egy kicsit többet kell foglalkoznom a zenével is, amivel még kezdetben nem is volt gondja a barátomnak (vagy csak nem mondta), most viszont, hogy kiderül, hogy újra 3 napra el kell utaznom, teljesen kiakadt, azzal kezdett el dobálózni, hogy ő soha nem ment el 3 napra bulizni nélkülem, csak néha 1-1 estét, és én nem fogom tönkretenni az idegeit, és játszam csak a haverjaimmal az idiótát a színpadon, de neki már elege van belőlem. Még abba is belekötött, hogy az iskola és a néhai hétvégi gyakorlatom miatt kevesebbet tudunk találkozni, mert neki is átvariálták a munkahelyét, és ez mennyire gáz. Most már akkor iskolába se járjak?!....( amúgy egy héten minimum péntek, szombaton és vasárnap délelőtt együtt vagyunk.) Nem érzem magam még elég öregnek ahhoz, hogy mindent feladjak a szerelmemért. Ha igazán szeret, el kellene fogadnia és támogatnia nem? Soha nem tettem semmi olyat, ami miatt felmerülhetne benne olyan, hogy ne bízzon bennem... És mindig igyekzetem a kapcsolatunkat tökéletesíteni, és hogy ne legyen vita, vagy ne legyen az arcombavágva a zenélés, sokkal több mindent néztem el neki, mint amit amúgy elnéztem volna...
Tényleg bennem van a hiba, és nem kellene ennyire "fiatalnak" lennem? Vagy mit csináljak? A legnagyobb gond az, hogy nagyon szeretem, és nem akarom elveszíteni, de ez így nekem is nagyon nehéz..
Segítsetek! :( Mit kéne tennem?
énL19 őF22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!