Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régóta húzódik a vita, és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta húzódik a vita, és nem tudom már, hogy mit csináljak. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a barátommal, de egy éve kb folyamatosan előjön ugyan az a probléma, csak azóta már a sokadik változatban. A probléma kezdete az volt, hogy lett egy zenekarom, és szerinte kezdetben túlságosan elszálltam magamtól, és nem foglalkoztam vele. Ezt beismerve, mindenen amit elrontottam igyekeztem a lehető legjobban változtatni. Aztán elutaztam 4 napra zenélni, és még az anyukámat is számon kérte, hogy mi az, hogy elengedett engem csak úgy 4 napra?! Azóta nyáron beismerte, hogy igazából azért nem szereti, amit csinálok, mert féltékeny arra, hogy ismertebb és sikeresebb vagyok nála, mert ő magát csak egy szürke egérnek tartja.. Olyan dolgokra is féltékeny, hogy én több helyen voltam már, mint ő.. De egy jó kapcsolatban nem mérgesen irigykedni hanem örülni kell a másik sikereinek nem?.. Na most a nyáron csillapodtak a viták, ha valami zenés dolog volt, meg tudtuk beszélni rendesen. A nyáron összesen 2 zenekaros esemény volt. De most hogy vége a nyárnak, egy kicsit többet kell foglalkoznom a zenével is, amivel még kezdetben nem is volt gondja a barátomnak (vagy csak nem mondta), most viszont, hogy kiderül, hogy újra 3 napra el kell utaznom, teljesen kiakadt, azzal kezdett el dobálózni, hogy ő soha nem ment el 3 napra bulizni nélkülem, csak néha 1-1 estét, és én nem fogom tönkretenni az idegeit, és játszam csak a haverjaimmal az idiótát a színpadon, de neki már elege van belőlem. Még abba is belekötött, hogy az iskola és a néhai hétvégi gyakorlatom miatt kevesebbet tudunk találkozni, mert neki is átvariálták a munkahelyét, és ez mennyire gáz. Most már akkor iskolába se járjak?!....( amúgy egy héten minimum péntek, szombaton és vasárnap délelőtt együtt vagyunk.) Nem érzem magam még elég öregnek ahhoz, hogy mindent feladjak a szerelmemért. Ha igazán szeret, el kellene fogadnia és támogatnia nem? Soha nem tettem semmi olyat, ami miatt felmerülhetne benne olyan, hogy ne bízzon bennem... És mindig igyekzetem a kapcsolatunkat tökéletesíteni, és hogy ne legyen vita, vagy ne legyen az arcombavágva a zenélés, sokkal több mindent néztem el neki, mint amit amúgy elnéztem volna...

Tényleg bennem van a hiba, és nem kellene ennyire "fiatalnak" lennem? Vagy mit csináljak? A legnagyobb gond az, hogy nagyon szeretem, és nem akarom elveszíteni, de ez így nekem is nagyon nehéz..

Segítsetek! :( Mit kéne tennem?

énL19 őF22

2013. szept. 10. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Neki van valami hobbija, ami mondjuk van olyan fontos neki, mint neked a zenélés? Lemondana róla érted?
2013. szept. 10. 18:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Hobbija nemigazán van. Mondjuk inkább, hogy van egy kicsit roszabb szokása, amiről egy időre lemondott (vagyis én nem tudok róla, hogy folytatta), de sosem tudott örökre felhagyni vele, és már nem mindig kérdezi meg a véleményem, hogy zavar e vagy sem. De ezt is elnéztem neki, hogy ne legyen vita az én "saramból", de ugyan úgy megvan...
2013. szept. 10. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt kéne megértetni vele, hogy ez ugyanaz. Nem várhatja, hogy te feladd érte az életed és énedet alkotó ilyen szerves részt, főleg, ha ő sem tesz meg ilyesmit.
2013. szept. 10. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!