Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz az ha 3 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz az ha 3 hónapja van pasim, de közben más sokkal helyesebb pasik buknak rám, és nagyon vonzanak?

Figyelt kérdés
Legalább is szeretem a párom, de vhogy mégis kikezdenék mással is! Aki sokkal helyesebb, ésss örült jó pasik...:S
2008. júl. 2. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Élj amíg fiatal vagy,ráérsz még megkomolyodni,szerintem ne kösd le magad egy pasi mellett.Bulizz,flörtölj,élj!Szerintem ne hülyítsd a pasidat sokáig,ha ennyire vonzanak a jóképű idegen férfiak, előbb utóbb úgyis félrelépsz,a szövegedből itélve.Annyira nem szeretheted azt a srácot,ha már 3 hónap után félrekacsintasz.De te tudod!Egyáltalán nem gáz hogy vonzanak a jó pasik,ha igazán szerelmes leszel és megkomolyodsz,akkor férjhez mehetsz.Egyenlőre még várj ezzel.Irány pasizni!!!!!!!
2008. júl. 2. 19:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Gáz vagy nemgáz. ha azt szeretnéd csináld. de akkor szakíts a jelenelegivel azonnal. Neked is szarul esne ha megcsalnának, nekem elhiheted.
2008. júl. 2. 19:05
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát, igen! Tudom h szaruul esne! De nem áll szándékomban megcsalni:(:(

De ne fájdítsátok a szívem h: GYERÜNK PASIZZ! wááá:@:(

Nem akarok szakítani a barátommal, azért sem mert most volt a ballagásom kaptam 1 naon drága gyűrűt, és őszintén szeret!

Ilyen pasit nem fogok találni, aki nem erőlteti a szexet még...:(

És naon jószívű meg minden ami jó!:)

Csak...nemtom...ha mással kezdenék ki akkor tuti akarnák a szexet, én meg még nem!:S

2008. júl. 2. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy azok is akarnák rögtön a szexet, viszont, ha így érzel lépned kellene. Elfolytod magadban a vágyat az később "visszaüt". Elég fiatal vagy még ahhoz, hogy leragadjál egy pasi mellett. Biztos a mostani pasid egy nagyon rendes srác, de ha mások így lázba hoznak, akkor valószínűleg nem Ő az igazi. Lehet, hogy az lenne, de nem most, hanem később!
2008. júl. 2. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt te kell tudd hogy mit érzel de ha más is tetszik neked a pasidon kivül az azt jelenti hogy nem szereted őt annyira hogy lekomolyodj vele...de hogyha megcsalnád őt akor isnkább szakits vele...
2008. júl. 2. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
És miért nem akarod a szexet?Még nem voltál senkivel vagy negatív élmény miatt?Ez megfontolandó kinek adod oda a szüzességed.Végülis igazad van,a legtöbb pasi csak lefektetni akar,aztán semmi.De egy biztos,lehet akármilyen cuki meg romantikus ha neked a kedvességén,figyelmességén kívül más nem tettszik.Ha eddig nem szerettél bele,akkor már nem nagy esély van rá hogy belefogsz.Az első szexuális élmény kihathat az egész életedre...
2008. júl. 2. 21:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem attol mert meg van pasid lehet flortolni es el is lehet menni egy randira is.. nincs abban semmi. Gondolod a pasik nem ezt csinaljak?? foleg idosebb korban mikor eletre akarnak partnert valasztani, meregetik elemzik a csajokat.. szerintem fiatal vagy meg probalgasd az eleted. De ahogy elottem is irtak csak annak ad oda magad akit igazan szeretsz. az elso sexualis elmeny nagyon fontos. avval is vigyazz a legtobb helyes pasi (tisztelet a kivetelnek) az a csak arra utazik.. tudjak a kulsejuket es tudjak barmilyen lanyt meg tudnak hoditani. ez meg halmozott fiatalabb korban.. nekem is voltak jobbnal jobb kulseju pasijaim..(model, body builder etc..) haaaattt belulrol azert nem voltak am aszok.. de fiatalon szerelmesen nem ez szamitott.. az ilyen pasik legtobbje eleg en kozpontu es sex orientalt es a sajat maguk testevel vannak elfoglalva... mindig bizonyitani akarnak...ezt is tapasztalatbol mondom.. ha tudsz egy ilyen pasast kezelni ill fel tudod vallalni h ok flortolnek masokkal is mert ez tartja az egojukat fent es ennek te szemet tudsz hunyni mikozben belulrol rosszul esik... akkor go for it.. csak ne eld bele nagyon magadat mert nagyon meg tudnak bantani erzelmileg. Tapasztalatbol mondom!! nem minden a tokeletes alak.. erre en is idosebb korban jottem ra. de persze ki kell probalni.. azert jo az agyban egy tokeletes testu palival..
2008. júl. 3. 05:12
 8/10 anonim ***** válasza:
sztem te egy oan lany vagy akinek nem eleg egy pasi....szal neked benne van a veredeb mar....ezt ne ertsetek felre....ha igazan szereted a fiudat akkor ne flortolj massal..mert kesobb lehet h megbanod es a fiud is rajon:|
2008. júl. 3. 05:50
 9/10 anonim ***** válasza:
De ha tudod, hogy nemszeretnéd elhagyni, akkor meg nemértem a kérdést. Figyelj: Szereted őt? IGAZÁN? Ő tuti szeret? akkor nincs semmi gond. sokmindenkivel előfordul, hogy elkalandozik az agya, hogy milenne ha... Ezzel semmi gond. De, hogyha ugyérzed, hogy te nemakarod lekötni magad akkor legyél szabad. szerintem felejcsd el azokat a fiúkat. ha nálla nemtalálsz jobbat, ahogy irtad, akkor tarsd meg. és szeressétek egymást.
2008. júl. 3. 08:29
 10/10 A kérdező kommentje:

szerintem is az lenne a legjobb ha félretenném ezeket a kikalanndozásokat...és azért nem akarom a szexet, mert szűz vagyok még...15 éves vagyok!

Nem akarom elhagyni, mert félek több ilyet nem fogok találni! Jó vele, meg minden...és az a legnagyobb probléma h 2 éve nyomultam a 1 faszira...még mindig naon bejön, és most ő is akarna velem járni...de...közbe jött más:(

2008. júl. 3. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!