Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerülhet a "kapcsolatot" a lehetetlenből visszahozni?
Figyelt kérdés
A volt barátommal szakítottunk közös megegyezés alapján, de úgy gondoltuk ez később visszahozható csak egy időleges probléma okán láttuk reálisnak a hivatalos szakítást. Viszont azóta sem történt semmi. Én nőként kismilliárd esélyt adtam neki, hogy tiszta lapokkal induljunk. Viszont mindig csak a szexig jutottunk. De tudom, nem tudja magat túltenni rajtam és legbelül csak magát ítéli el. Mára már csak a veszekedések sora maradt, egy hónapja nem is láttuk egymást, de valahogy mindig ad reményt... Mit tegyek? Akarom őt mindennél jobban. 20L 25F2013. szept. 10. 01:23
1/8 anonim válasza:
Se veled, sem nélküled. Ezt minél hamarabb le kell zárni, semmi jóra nem vezet, boldog kapcsolathoz meg végképp nem. Szenvedés csak.. tapasztalat.. :/
2/8 anonim válasza:
Élettapasztalat: ha egy férfi akar egy nőt, akkor küzd érte. Nemcsak a szexig jut el, hanem tovább is.
Én értem, hogy szereted, hogy szeretnéd ha... de szerintem ide, csak vágyakozód be a jeleket, mert ő csak addig mozdul, míg a tested megkapja.
Ezen gondolkodj el.
3/8 anonim válasza:
Bár nem ismerem a részleteket,de úgy tűnik,hogy kihasznál.
Kérdezz rá nála kerek perec.
4/8 anonim válasza:
Semmi értelme ezt tovább húzni, nem szeret téged te pedig megszoktad a társaságát de jó nagy hülyeség azt feltételezned, hogy minden újra szép és jó lesz.
Zárjátok, le adj magadnak időt, hogy elfelejtsd és találj másik férfit aki szeret és megbecsül.
6/8 anonim válasza:
Egy jó kapcsolat a kölcsönösségen alapul. Nálatok ez már nincs meg. Törődj bele és zárd le végleg. Így csak emészted magadat és feleslegesen reménykedsz.
7/8 A.R. válasza:
Mi is szétmentünk életem első szerelmével 1.5 hónapja nem beszéltünk egy szót se, nekem már van más (ilyen vigasz féle) de legbelül tudom, hogy ő örökre az enyém marad s én az övé. Talán majd a jövőben még összesodor minket a szél.
8/8 SBPeti válasza:
Keményen hangzik, de szakíts vele! Gondolkodás nélkül. Lesz jobb, aki megérdemel majd Téged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!