Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy kitartás? Együtt élni egy csodálatos, de impotens géniusszal, aki haldoklik, vagy lelépni a szeretővel, aki igazi férfi, minden téren?
Figyelt kérdés
Melyiket választanád? Mi a megoldás? Kitartanál, ha tudnád, hogy a párod, akivel 15 éve együtt vagytok, s egy igazán rendkívüli, csodálatos elme, de sorvad, hanyatlik, s az orvosok legfeljebb 15 évet adnak még neki? Vagy egyszerűen, a saját érdekeidet szem előtt tartva lelépnél a szeretővel, aki a maga hétköznapiságával együtt remek férfi, s talán még gyereketek is lehetne?2013. szept. 9. 23:39
11/20 anonim válasza:
Ha a nehezebb utat választod, akkor nem lesz hiábavaló az életed.
12/20 anonim válasza:
figyelj a fajfenntartás érdekében kérlek szépen ha nem nemzel utódokat ki fogunk halni előbb utóbb ennyire nemszereted az emberiséget??
13/20 anonim válasza:
A legszemetebb dolog lenne elhagyni, amit csak el tudok képzelni!!
14/20 anonim válasza:
Basszus..Nő vagy és a saját boldogságod kellene előtérbe helyezni,sajnálatból inkább ne maradj vele!Előbb úgyis lesz valaki az életedben..és ha már megfordult a fejedben..akkor tudod a választ!!!
15/20 anonim válasza:
Az én válaszom csak ennyi:
"a párod, akivel 15 éve együtt vagytok"
16/20 anonim válasza:
Egyértelmű megoldás, hogy mit kell tenned: Diszkrét viszonyokat folytatni, és a párod mellett maradni. Aki leszólt azért mert elmennél és azt mondja, hjogy maradnod kéne, nem tudja mit beszél. IMPOTENS, emberek, éljen ez a szerencxsétlenül járt nő évekig szex nélkül? gondolkozzatok már. Másrészt nem tudom azok közül, akik itt osztják az észt mindenféle erkölcsi magaslatokról, mit tennének a nő helyében?
17/20 anonim válasza:
Képzeld utolsó nagyon is végiggondoltam. Ha úgyis lenne más akkor mit számit, hogy impotens? AMúgy meg rohadt jól el vagyok szex nélkül évekig szóval ez engem egyáltalán nem zavarna! Ennek tükrében írom: MARADNÉK! Aki ennyire szexközpontú azt tudom sajnálni de igen menjen vagy keressen egy főcsődör szeretőt. Ja és nem mi beszélünk erkölcsi magaslatokról, sajnos sok olyan van aki csak erkölcsi mélységeket ismer. No comment.. :(
18/20 anonim válasza:
Ha már kiemelted a kérdést, akár reagálhatnál is az elhangozottakra.
19/20 anonim válasza:
Ó, hát én simán lelépnék. Abban bízva, hogy majd amikor öreg leszek, csúnya, beteges, és érzékeny, velem is megcsinálják...
20/20 anonim válasza:
17 es hát persze hogy osztod az észt, hogy téged nem zavarna. nyilvánvalóan aszexuális vagy. Ezzel nincs baj, azzal viszont annál inkább, hogy az empátiád zéró, ugyanis fogalmad sincs arról, hogy szexualitással rendelkező nőtársaid min mennek át egy szexmentes kapcsolatban. A szexuális vágy egészséges, természetes dolog, nem mindenkiből spórolták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!