Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Titeket zavar, ha egy nő gyorsabb felfogású mint ti?
Örülök, hogy itt csupa hiperintelligens pasi van, mert ez azt jelenti, hogy talán nem reménytelen a helyzetem. :) Nőként átlagon felüli (MENSA-kategória) IQ-val vert meg a sors, és engem bizony mérhetetlenül zavar, ha a partnerem nálam kevésbé intelligens. Egyszerűen nem tudok felnézni rá, férfiként tekinteni rá... Nem érdekel a külső, az egzisztencia, kizárólag a szellemi kvalitások azok, amelyekhez képes vagyok vonzódni.
A tapasztalatom azt mutatja, hogy a férfiak többségének nagyon is bejön, ha egy nő értelmes, gyors felfogású, jó társalgó, valamilyen szinten "felnéznek" rám emiatt, én azonban egyáltalán nem örülök ennek, mert én szeretnék felnézni egy férfira, akivel vagyok...
Ez esetben pedig hiába nem zavarja a férfit... engem zavar, ha én vagyok a gyorsabb felfogású.
Nem bántásként mondom 21-es, de te akkor szereted butának érezni magadat a pasid mellett?
Az átlagon felüli IQ-ról meg: Én találkoztam olyan emberrel, akinek 150 felett volt, és a világ legbutább embere. Ennyiben sztem hagyjuk is a teszteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!