Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok. Titeket zavar (na ez) a végzettség különbség?
A lány érettségis, nyelvvizsgás, jogsis, és lassan diplomás.
A fiú 8 általános + szakács OKJ, jogsis.
Szerintetek ez a különbség oka lehet, ha a fiú nem kezdeményez a lánynál? Titeket zavarna? 20-as éveikben mindkettő, komolyabb gondolkodással.
Attól függ: ha szakácsként egy büfében lángost süt, és nem is akar soha mást csinálni, akkor zavar.
Ha szakács egy jó étteremben, és tehetséges meg ambiciózus, épp előre fog lépni és egy még jobb étteremben lesz sous-chef, egyre több mindent bíznak rá, meg külföldre akar menni, hogy tökéletesítse magát, akkor nem zavarna.
Itt nem a végzettség számít szerintem, hanem az értékrend, életfelfogás, kilátások.
Igazatok van :)
Egyébként egy 4*-os szállodában szakács és tényleg tudja, érti, vágja.
És hogy miért fontos a végzettség különbség? Első gondolatban szerintem azért lehet, mert ugye a lánynak (ez lennék én) is vannak szülei, akit ő nem ismer, és lehet attól fél, hogy nem tartanák elég jónak hozzám..vagy mert lehet tényleg az önbizalmának nem tesz jót, hogy ha esetleg lenne valami, akkor én keresnék többet..hiúsági kérdés. Szóval én is csak találgatok, hogy ez ok lehet-e egy randira nem meghívásra..
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!