Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, fiúk! Titeket zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk! Titeket zavar, ha egy nő gyorsabb felfogású mint ti?

Figyelt kérdés
Itt nem feltétlen az okoskodásra gondolok.
2013. szept. 9. 23:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Utolsó ezt megtudom erősíteni :D:D

Én is elég okos vagyok ,de a barátnőm is és elégé perverz :$ ami nagyon bejön :D

2013. szept. 9. 23:30
 12/25 anonim ***** válasza:
....Mivan?
2013. szept. 9. 23:31
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom mert sosem találkoztam még nálam gyorsabb felfogású lánnyal, maximum asszonnyal. A csajok nem az eszükről híresek...

26F

2013. szept. 9. 23:37
 14/25 anonim ***** válasza:
Hirtelen milyen gyors felfogású lett itt mindenki. Elképesztő itt a Nobel díj esélyes génállomány. Na megyek aludni, mert Túl butának érzem magam ehhez a fórumhoz... :D
2013. szept. 9. 23:41
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem is csodálom,ez nem fórum.
2013. szept. 9. 23:44
 16/25 anonim ***** válasza:
Én már régóta okos vagyok nem hirtelen történt :/
2013. szept. 9. 23:45
 17/25 anonim ***** válasza:

nekem valahogy csak az olyan nők tetszenek :D

bár az tény, hogy még így is jó sokan maradnak

2013. szept. 10. 00:05
 18/25 anonim ***** válasza:

Engem csak akkor zavar, ha ezzel kérkedik és visszaél. Pl. a nők előszeretettel ostorozzák az embereket, hogy "fúú de lassú vagy" meg ilyenek. Eléggé taszító tud lenni, ha egy nő azért aláz valakit, mert esetleg több ideig tart eljutni másnak ugyanoda.

Egyébként nekem szimpi tud lenni. De csak akkor ha nem ez az egyetlen kvalitása... :)

2013. szept. 10. 07:49
 19/25 anonim ***** válasza:
Emberek alatt egyébként nem csak a férfiakat értem, nőkkel is előszeretettel csinálják, ha nem jobban, mert hát konkurenciát szivatni kell ugyebár... :)
2013. szept. 10. 07:51
 20/25 viktor123456 ***** válasza:
Nem láttam még olyat. :-)
2013. szept. 10. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!