Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak miért megy olyan könnyen a párkeresés?
Körülöttem mindenki játszási könnyedséggel szerez új párt akár több éves kapcsolat után is. Én több mint egy éve próbálkozom, de még egy találkozóra sem volt alkalmam, pedig nem 1-2 lánnyal próbáltam ismerkedni. Nem rajtam múlt sose a dolog, valahogy egyiknek sem feleltem meg annyira sem, hogy randizzon velem.
Másnak miért megy ilyen könnyen? Vagy velem mi lehet a baj, hogy pár beszélgetés után faképnél hagynak közvetlen a randi előtt? Ha ronda lennék, szerintem szóba sem állnának velem, fogalmam sincs mi lehet a gond.
"Mert a nőknek csak a kinézet számít ugye?"
Pontosan.
"Olyan buta vagy, hogy nekem kellemetlen."
Te meg olyan naiv.
Most ki fogsz nevetni, de szerintem eljön majd a te időd is hidd el:)
Nekem sincs előnyös külsőm, egy olyan világban, ahol a pasik csak a tökéletes nőkre buknak, és aki randa az ne válogasson. Mégis olyan férjem lett akit helyesnek tartok, okos, normálisan lehet vele beszélgetni, aranyos....minden amit azért egy pasitól elvártam volna megvan a személyiségében. Tehát az sem igaz, hogy aki pocsékul néz ki az ne válogasson....
Viszont 5 évembe került megtalálni ezt az embert!!!!!!5 év. Addig folyton csak becsaptak, átvertek, bántottak, csalódást okoztak.
Azt akarom mondani ezzel, hogy igen nehéznek tűnhet, de nem lehetetlen rendes, normális párt találni.
Tehát te is meg fogod találni,csak még nem jött el a számodra igazi. De el fog:)
27/N
A férjem 2 hete volt fenn a társkeresőn amikor engem megismert. Most akkor miért is nehezebb a férfiaknak?
Ráadásul neki én vagyok az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!