Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emésztési problémáim vannak, mennyire gond ez párkeresés szempontjából?
Nemrég szakítottunk a párommal, nyilván egy idő után már lehet beszélni, hogy szex közbe azért megyek ki a mosdóba többször, mert szélgörcsöm van, de egy kezdődő kapcsolatnál nem szívesen mondanám el..
Illetve tegnap randiztam egy sráccal, és rám jött a hasgörcs, nagyon rosszul voltam.
Szinte bármikor lehet hasgörcsöm hasmenéssel, szélgörcsöm, hányingerem. :(
Ejj, nekem is ilyen bajom van. Ritka szenvedős dolog. Nekem hatalmas gátlásokat okoz, most sincs párom. Mondhatni fájdalmas a párkapcsolat. Mikor vigyorogni kell, miközben nagyon fájsz az elég rossz.
Mindenesetre el kell menned orvoshoz és kivizsgáltatni, hátha megoldható. Én tudom a sajátom okát, teszek is ellene.
Epeműtétem volt, ez az ok... Azóta van ez, teljesen mindegy, hogy miket eszem, szinte mindennapos dolgok. A dokik nem tudnak semmit sem csinálni.
Én is nagyon gátlásos lettem, többek között ezért is lett vége a kapcsolatomnak, mert alig szexeltünk.. Ha fekszek, rengeteget kell pukiznom, aztán már rá is görcsöltem, akkor még többet...
Szerintem empatikus embernél semennyire. :)
Engem nem érdekelne az ilyen dolog, megérteném, sőt, próbálnám poénokkal oldani a hangulatot, meg én sem szégyellősködnék.
Lány vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!