Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik a jobb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a jobb, helyesebb út párkeresés terén?

Figyelt kérdés

Várni éveket, vagy még többet és addig magányosnak lenni, míg az ember lánya nem talál olyan pasit, akit tényleg tudna szeretni, vagy belemenni randizgatások útján olyan kapcsolatokba, ahol nincs igazán meg az összhang és az elején lehet tudni, hogy nem végleges, vagy hosszútávú kapcsolat lesz...?

Egyéjszakások, kalandok kizárva.....

Egy huszonéves lány

2013. szept. 8. 12:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem bele kell menni a randizgatásokba, ismerkedni kell stb. Én eddig csak vártam, de kezdek rájönni, hogy a sült galamb nem repül a számba...

Egy huszonéves fiú:)

2013. szept. 8. 12:18
 2/15 anonim ***** válasza:

1. verzióhoz tartottam magam mindig is, nekem megérte várni.

25/N

2013. szept. 8. 12:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldöntened. Szerintem egy olyan kapcsolatba belemenni, ahol nincs összhang, teljesen felesleges. Persze ismerkedni, randizni lehet (és kell).
2013. szept. 8. 12:20
 4/15 anonim ***** válasza:
randizgass ismerkedj gyűjts tapasztalatot hidd el sose fogod megtudni h ki az akivel tartós lenne vagy ki az akivel nem amég meg nem próbálod, mert mindenki hazudhat, mindenkit félre lehet ismerni és sokszor az akiről azt hiszed h az életed is leélnéd vele meg milyen jó rendes álompasi lehet az fog leghamarabb átvágni.... a kapcsolat az mindenképp olyan döntés h belevágsz és fogalmad sincs mi lesz belőle nem tudhatod előre majd csak idővel dől el :) 21 F
2013. szept. 8. 12:20
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyszerű eset, ezért kicsit félek tőle, hogy lenne pasi, aki velem akarná leélni az életét és tudna értékelni...Külsőre ált. tetszeni szoktam az ellenkező nemnek, szóval nem ez a baj.
2013. szept. 8. 12:21
 6/15 anonim ***** válasza:
na várj ezt nem értem félsz attól h lenne pasi aki veled akarná leélni az életét vagy mi bajod van? :D
2013. szept. 8. 12:27
 7/15 anonim ***** válasza:

Én inkább várok, de nem akarok átverni senkit.

28/N

2013. szept. 8. 12:28
 8/15 A kérdező kommentje:
Itt nem írom le miért tartok ettől, akit érdekel, annak leírom privátban.
2013. szept. 8. 12:30
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem írd le priviben, mert engem sem akar egyetlen lány sem elfogadni, valamiért "gáz" vagyok, de szeretnék változtatni ezen.

18F

2013. szept. 8. 12:41
 10/15 anonim ***** válasza:
ha van lehetőség próbálkozni kell. am sztem a kapcsolatok nagy százaléka ilyen... nem akarnak egyedül lenni az emberek...
2013. szept. 8. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!