Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfiú vs. Férfi? Melyik jobb és miért?
Figyelt kérdés
Nők ezt hogyan látják ki a legjobb testben és lélekben. És milyen egy kisfiú és milyen egy férfi a nők szemében?2013. szept. 6. 13:04
1/7 anonim válasza:
Bekem férfi kell, nem kisfiú...
Határozottabb, tudja, mit akar... és ha irányíthatom, még nagyobb öröm. :P
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
A kisfiú még ingyenélő, nem érzi az élet súlyát, a felelősséget, azt, hogy magára van utalva. Egy nő nyilván már nem itt tart, hozzá illő pár kell neki, akinek van élettapasztalata, nem kocukol a gép előtt, hétvégente meg partyzik a sunyi haverjaival... Egy ideális férfi teste erős, szelleme teherbíró, állhatatos, a kisfiú meg ennek ellenkezője. Bár sok kissrác gyúrja magát, de agyilag még elfújja a szél...
4/7 anonim válasza:
én a linkeken csak két fagottot láttam...
5/7 kolosszus22 válasza:
1-es, ellentmondásokba keveredtél. Egy igazi férfit nem fog tudni nő irányítani, de még másik férfi sem.
6/7 anonim válasza:
Csakis a kisfiú!
Tibi atya voltam,szevasztok.
7/7 anonim válasza:
Te max a pokolban lehetsz atya, a hazugság atyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!