Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak miért megy olyan könnyen a párkeresés?
Körülöttem mindenki játszási könnyedséggel szerez új párt akár több éves kapcsolat után is. Én több mint egy éve próbálkozom, de még egy találkozóra sem volt alkalmam, pedig nem 1-2 lánnyal próbáltam ismerkedni. Nem rajtam múlt sose a dolog, valahogy egyiknek sem feleltem meg annyira sem, hogy randizzon velem.
Másnak miért megy ilyen könnyen? Vagy velem mi lehet a baj, hogy pár beszélgetés után faképnél hagynak közvetlen a randi előtt? Ha ronda lennék, szerintem szóba sem állnának velem, fogalmam sincs mi lehet a gond.
Passz te meg másban vagy jobb.
Nekem se megy a csajozás.Viszont roppan jó kézügyességem van.Sok mindenhez értek.
Viszont a sok szépfiú meg azt e tudja melyik végén kell megfogni a csavarhúzót
Kérdező, üdítő a hozzáállásod. :) Komolyan, végre nem egy olyan pasas, aki a külsőre akarja fogni a sikertelenségét :)
Ahhoz, hogy megmondjuk, mi a "gond" veled, ahhoz elég kevés infót adtál meg, de általában ha hirtelen, egy szó nélkül faképnél hagynak, találkozó előtt, akkor lehet, hogy nem online kéne ismerkedned. Sokat számít, hogy élőben vagy neten ismerkedtetek-e meg. Élőben azért kivételes vastagságú bőr kell az ember képén ahhoz, hogy csak úgy ott hagyjon. Mondjuk neten is parasztság, de mégis. Ott meg lehet, hogy nem voltál elég érdekes, különleges nekik, nem olyan témákról beszélgettetek, ami felkelti a kíváncsiságát, nem úgy udvaroltál, ahogy az adott lánynál ez éppen hatásos lenne (bár ezt neten keresztül nehéz, szóval ezért is jobb az élőben ismerkedés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!