Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újból házasodni vagy sem?

egy nők többségének létfontosságú a házasság. a férfinak kompromisszum. az államnak egy fontos jogviszony. az egyháznak bevételi forrás.
minek az a sok papírmunka? csak szeressétek egymást. és magatokat.

Szia! Én is elvált vagyok gyerekkel, igaz, férfi.
Az igaz, hogy túl korai, és hamar történtek dolgok. De ha már összejöttél a sráccal, akkor mindegy, benne vagy.
Remélem tanultál az előző hibáidból. Biztos nem vettél észre egyértelmű jeleket a férjed részéről, amiből kiderült volna, hogy az az ember egy katasztrófa!
Biztosnak kell lenned abban, hogy ez a srác nem olyan, nem tudna megütni, és tényleg szeret, és nincs olyan hibája, amit ne tudnál elviselni az előnyei mellett.
De ha meg így van, én azt mondom ne félj összeházasodni vele. Ha leestél a bicikliről jobb hamar visszaülni rá.
Én észrevettem magamon, hogy évek teltével egyre jobban csak megszokom a helyzetet, hogy egyedül vagyok, nincs komoly kapcsolatom, és így egyre nehezebben szánnám már rá magam újabb házasságra is.

Mondjuk még elég korai a házasság gondolata, fél éve sem bvgytok együtt és még el sem váltál.
Szerintem a válás kimondása után csináljatok egy eljegyzést, ha ilyen komoly a dolog és a szerelem.
DE a házasság időpontját ne tűzzétek ki, hanem beszéljétek meg, hogy 1 év múlva visszatértek rá. Majd ha még akkor is rózsaszín minden, akkor azt is kitűzhetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!