Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újból házasodni vagy sem?

Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok épp váló félbe.van egy 2.5 éves gyermekem.Fél éve hogy külön mentem a "volt férjemtől".Egyedül nevelem a gyermeket,az apja nem látogatja azóta nem is kereste a gyermeket,ez a házasság egy katasztrófa volt,örökös veszekedés,testi fenyítést kaptam.Nagyon nehezen szabadultam meg tőle.Most van egy párkapcsolatom,imádom a srácot,elfogadott minket a kicsivel,a szülei is.A napokba felhozta hogy hozzá mennék e majd,azt hittem hülyéskedik.Tegnap megint felhozta és mondta hogy a szülei is örülnének az eljegyzésnek.Nem tudtam mit válaszoljak neki.annyit mondtam majd megbeszéljük a válás után.Komolyan imádom és érzem hogy vele boldog lehetnék,de annyit csalódtam félek egy újabb kudarctól.Mit tegyek?????
2009. nov. 3. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Kettesben üljetek le és mond el neki mit érzel. Még sok idő kell míg ezt a válást kihevered. Kérj tőle türelmet. Szerintem igazán szeret és meg fog érteni. Lehet újra házasodni az nem jelenti azt, hogy olyan lesz mint az előző. Gondolom már kiismerted annyira, hogy tudod nem tenne olyat mint az volt férjed.
2009. nov. 3. 08:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon korainak tartom fél év után az új kapcsolatot.Nem biztos,hogy az imádatod tartós érzelem,lehet,hogy csak a multbéli tapasztalatok miatt érzel így.A kicsi miatt is várnod kellene egy új házassággal.Az eljegyzést még nem kötelező házasságnak követni.Ismerjétek meg alaposan egymást,mielőtt végleg elkötelezitek magatokat egymás mellett.Azon is elgondolkodnék a helyedben,hogy ő és főleg a szülei miért akarják ilyen rövid idő után az eljegyzést?
2009. nov. 3. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

egy nők többségének létfontosságú a házasság. a férfinak kompromisszum. az államnak egy fontos jogviszony. az egyháznak bevételi forrás.

minek az a sok papírmunka? csak szeressétek egymást. és magatokat.

2009. nov. 3. 11:57
 4/6 anonim ***** válasza:
23 éves nő vagy, van gyereked és már voltál férjnél. Nem tudsz egyedül meghozni egy ilyen döntést? miért idegenek véleményére hagyatkozol??
2009. nov. 3. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is elvált vagyok gyerekkel, igaz, férfi.

Az igaz, hogy túl korai, és hamar történtek dolgok. De ha már összejöttél a sráccal, akkor mindegy, benne vagy.

Remélem tanultál az előző hibáidból. Biztos nem vettél észre egyértelmű jeleket a férjed részéről, amiből kiderült volna, hogy az az ember egy katasztrófa!

Biztosnak kell lenned abban, hogy ez a srác nem olyan, nem tudna megütni, és tényleg szeret, és nincs olyan hibája, amit ne tudnál elviselni az előnyei mellett.

De ha meg így van, én azt mondom ne félj összeházasodni vele. Ha leestél a bicikliről jobb hamar visszaülni rá.

Én észrevettem magamon, hogy évek teltével egyre jobban csak megszokom a helyzetet, hogy egyedül vagyok, nincs komoly kapcsolatom, és így egyre nehezebben szánnám már rá magam újabb házasságra is.

2009. nov. 3. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk még elég korai a házasság gondolata, fél éve sem bvgytok együtt és még el sem váltál.

Szerintem a válás kimondása után csináljatok egy eljegyzést, ha ilyen komoly a dolog és a szerelem.

DE a házasság időpontját ne tűzzétek ki, hanem beszéljétek meg, hogy 1 év múlva visszatértek rá. Majd ha még akkor is rózsaszín minden, akkor azt is kitűzhetitek.

2009. nov. 3. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!